Moj TV - TV Program za 200+ kanala
FOX izdvaja za vas u februaru!
Kao i uvek na početku meseca na kanalu FOX možete pogledati novitete, kao i nastavke starijih hitova vaših omiljenih serija. Naravno, i filmova.
2. februar 2019.

FOX izdvaja za vas u februaru!

 Prolaz Y1
Od 12. februara, svakog utorka u 22:00
PREMIJERA

Srž serije PROLAZ predstavlja Projekat Noa, tajna medicinska ustanova čiji naučnici rade na eksperimentu sa opasnim virusom, koji bi mogao da dovede do pronalaska leka za sve bolesti, ali isto tako može potencijalno dovesti do uništenja ljudske rase. Kada odaberu Ejmi Belafonte da bude testirana, federalni agent Bred Volgest dobija zadatak da je uvede u Projekat Noa. Međutim, na kraju Volgest postaje njen surogat otac, koji pokušava da je zaštiti po svaku cenu.

Bredov i Ejmin put navešće ih da se suoče sa vodećim naučnicima projekta Noa, narednicom Nikol Sajks i doktorom Džonasom Lirom, kao i s okorelim bivšim mornaričkim operativcem Klarkom Ričardsonom, kojeg je Bred obučavao. Ali kako su naučnici Projekta Noa usavršili lek koji bi mogao da spasi čovečanstvo, ova nova stvorenja počinju da testiraju svoje sopstvene moći, koje ih dovode korak bliže begu - a on može dovesti do apokalipse nezamislivih razmera.  

 

 Okružen mrtvima Y9 (Drugi deo)
Od 11. februara, svakog ponedeljka u 22:00
PREMIJERA
 
 
Drugi deo devete sezone serije "Okružen mrtvima" pronalazi grupu preživelih, starih i novih, i nastavlja da se bavi uticajem događaja koji su se desili tokom prethodnih šest godina. Od Rikovog nestanka, mnogi od likova su se otuđili jedni od drugih, i na neki način, od sebe samih. Ono što znaju je da se nalaze u velikoj opasnosti. Uskoro će shvatiti da svet izvan zidova ne funkcioniše onako kako su oni mislili. Pravila grupe i načini opstanka ne garantuju njihovu sigurnost. Potpuno nova pretnja im se našla na putu i ubrzo će otkriti da se razlikuje od bilo koje pretnje s kojom su se do sad suočavali. Počeće da se pitaju šta u stvari misle da vide. Ono što može da izgleda normalno u ovom post-apokaliptičnom svetu moglo bi više da uznemirava i zastrašuje nego kada je prva apokalipsa izbila. Ono što je sigurno jeste da su ulozi visoki i brojni.
 
 
Od 28. februara, svakog četvrtka u 22:00
PREMIJERA
 
 
Od izvršnog producenta i autora nagrađenog Emijem, Seta Makfarlana, Orvil je svemirska avantura smeštena 400 godina u budućnosti. Priča prati U.S.S. Orvil, istraživačku svemirsku letelicu, srednjeg ranga. Posada, koju čine ljudi i vanzemaljci, suočena je sa izazovima i lepotama svemira, kao i sa svakodnevnim problemima. Ekipu čine Makfarlan, u ulozi kapetana letelice, Eda Mersera i Adrijana Palicki u ulozi njegove bivše žene, koja mu je kopilot. Ostali članovi glumačke ekipe su Peni Džonson Džerald, Skot Grajms, Piter Mejkon, Halston Sejdž, Džej Li, Mark Džekson i Čel L. Kolman.
 
 
 
 
Svake srede u 22:00
NOVE EPIZODE
 
Fenomenalna muzika i originalna izvođenja. Serija prati tri talentovane pevačice koje očajnički žude za novim početkom i slavom na teškom putu do zvezda kroz muzičku industriju.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala