Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Luckiest Girl Alive sa Milom Kunis u glavnoj ulozi
Film prikazuje užase post-traumatskih poremećaja koje žrtva razvije nakon što je seksualno napadnuta i odluči da ne govori o tome.
18. oktobar 2022.

"Luckiest Girl Alive" sa Milom Kunis u glavnoj ulozi

 

Film je adaptacija istoimenog bestselera Džesike Nol, romana koji je ujedno i njeno debitantsko delo, a glavnu ulogu tumači Mila Kunis. Teška tematika filma donosi i uznemirujuće scene na koje gledaoci očigledno nisu bili spremni. Brojni korisnici interneta kritikovali su eksplicitne scene i poslali upozorenja na mučne scene koje bi mnogima mogle smetati.

Iako je Netflix na početku filma na vrhu ekrana napomenuo da film sadrži "seksualno nasilje", gledaoci su se požalili da spomenuto upozorenje nije bilo dovoljno istaknuto i da nisu bili pripremljeni za pojedine scene. "Prenesite ovo svima koji žele gledati Luckiest Girl Alive' na Netflixu: Film je uzbudljiv, težak, a scene seksualnog nasilja slikovite. Mrzim kad to rade, nije bilo upozorenja za to", "Izludio me Netflixov opis filma. Nema upozorenja, nema ničega", "'Luckiest Girl Alive' treba jedno veliko upozorenje na početku. Pozlilo mi je od filma", "'Luckiest Girl Alive' na Netflixu je tako dobar film, ali i prilično traumatičan. Očekuju vas vrlo eksplicitne scene silovanja i seksualnog napada, pa gledajte s oprezom", neka su od upozorenja na Twitteru. Ipak, mnogi su pohvalili Milu Kunis koja se odlično snašla u ovoj, dosta zahtevnoj ulozi.
 
 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala