Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Promatrač nova mini serija koja će vas oduševiti!
Na Netflixu je objavljena nova mini serija "The Watcher" (Promatrač) temeljena na istinitoj priči.
24. oktobar 2022.

"Promatrač" nova mini serija koja će vas oduševiti!

 

Serija prati par koji se useljava u svoj dom iz snova, ali nije sve onako kako se na prvu čini. Ubrzo nakon useljenja shvate da ih neko promatra onda počinju da im stižu zastrašujuća pisma potpisana samo s "Promatrač".

Bračni par Maria i Derek Broaddus kupili su kuću koja je izgledala kao dom iz njihovih snova. Kuću u New Jerseyju platili su 1.3 miliona dolara te su odmah angažirali građevinare i počeli s radovima kako bi se što prije mogli useliti u nju sa svojih dvoje djece.

Međutim, čim su radovi počeli, počele su se događati čudne stvari. Jedne večeri Derek je uočio pismo u poštanskom sandučiću. Nespretnim rukopisom na pismu je bilo napisano da je namenjeno "novim vlasnicima kuće", a unutar omotnice nalazila se otkucana poruka. To je bilo prvo u seriji jezivih pisama koja su stizala na njihovu adresu.

"Najdraži novi komšije sa adrese 657 Boulevard, želim vam poželeti dobrodošlicu u komšiluk. 675 Boulevard moja porodica promatra već decenijama i sad, kad se približava svom 110. rođendanu, došao je red na mene, zadužen sam za promatranje i čekanje drugog dolaska. Moj deda je promatrao kuću 1920-ih, moj otac 1960-ih. Sad je moje vreme", stajalo je u jezivom pismu.

Pismo nije imalo adresu pošiljaoca, bilo je potpisano samo s Promatrač.

Jeziva pisma prate i još bizarniji događaji koji se svakodnevno događaju porodici u kući i oko kuće.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala