Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Amsterdam u bioskopima od početka oktobra
Ukoliko već niste bili u prilici da pogledate film "Amsterdam", možete to učiniti i ljubiteljima ovog žanra toplo preporučujemo.
19. oktobar 2022.

"Amsterdam" u bioskopima od početka oktobra

 

Radnja smeštena u 30-te, prati tri prijatelja koji su svedoci ubistva, sami postaju osumnjičeni i otkrivaju jednu od najneverovatnijih zavera u američkoj istoriji.

 
Obično ne postoji zanimljiviji način da se započne film kao uz šaljivu najavu: „Zasnovano na istinitoj priči – uglavnom!“ ili „Ono što sledi je tačno – nekako!“ To obično znači da će film pasti između dve stolice sa oznakom „kreativno zanimljivo“ i „činjenično informativno“. Međutim, Dejvid O Rasel započinje svoju složenu misteriju u Amsterdamu izjavom: „Mnogo toga se zaista dogodilo. On misli da je film otkačen rif o malo poznatom „puču u Beloj kući“ iz 1933. godine u kojem je grupa bogatih američkih biznismena urotila da svrgne predsednika Frenklina D. Ruzvelta.
 

 
Amsterdam zamišlja tri nevina veterana koji su uvučeni u ove jezive smicalice. Kristijan Bejl igra Burta Berendsena, bivšeg vojnika invalida koji je izgubio oko u Prvom svetskom ratu. Bertov vojni drug Harold Vudman (Džon Dejvid Vašington) je sada kvalifikovani advokat i pomaže mu da organizuje svečanu večeru bivših vojnika za podizanje morala. A srodna duša njih dvojice je živa i briljantna Valeri Voze, koju igra Margot Robi, koja je u Prvom svetskom ratu bila dobrovoljna medicinska sestra.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala