Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Rolan Garos na Eurosportu
Eurosport je i ove godine pravo mesto za sve ljubitelje tenisa koji žele vrhunsko iskustvo pored malih ekrana sa Rolan Garosa.
26. maj 2021.

Rolan Garos na Eurosportu

 

Od nedelje, 30. maja gledaoci Eurosporta mogu da gledaju mečeve uživo, kao i niz interesantnih sadržaja i uključenja koja prate dešavanja sa terena i van njega.

Barbari Šet, koja će opet pratiti događaje sa turnira u čuvenom studiju „Kocka“ u Londonu, kako su gledaoci već navikli, pridružiće se teniska legenda i sedmostruki Grend slem šampion Mats Vilander. Njih dvoje će se uključivati uživo na početku i kraju svakog takmičarskog dana i posle najvažnijih mečeva. Miša Zverev, brat teniske zvezde Aleksa Zvereva, izveštavaće sa lica mesta, iz Pariza u emisiji „Mišina misija“ i daće svoj sud o svim bitnim pitanjima vezanim za turnir. 

 Deo tima koji će komentarisati Rolan Garos na Eurosportu širom Evrope, biće i već dobro uigrani dvojac koji čine Kris Evert i Boris Beker, a pridružiće im se i dvostruki finalista ovog turnira – Aleks Koreča. U emisiji Bekerova Meč lopta, Boris Beker će takođe podeliti svoje jedinstvene uvide i analize sa Rolan Garosa.

Posebna poslastica za sve one kojima je Rolan Garos omiljeni Grend slem, biće dugometražni dokumentarni film „Građenje legende“. Ovaj film prikazuje transformaciju i modernizaciju Rolan Garosa i sadrži intervjue sa velikanima tenisa kao što su Kris Evert i Žistin Enan. Film će biti prikazan 29. maja od 21:00h na Eurosportu 1.

 

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala