Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Sportsko leto na RTS-u
Sve gledaoce RTS-a očekuje više nego interesantno i uzbudljivo sportsko leto na našim programima.
22. maj 2019.

Sportsko leto na RTS-u

 
Od 23. maja na RTS-u ćete moći da pratite Svetski šampionat u fudbalu za igrače do 20 godina koji se igra u Poljskoj i na kojem će nastupiti neki od najboljih mladih fudbalera planete.
 
Već od 27. maja, na našim programima emitovaćemo i direktne prenose teniskog Rolan Garosa na kojem će nastupati i svi srpski teniseri, predvodjeni Novakom Djokovićem.
 
 
 
Početak juna biće rezervisan za prenose Svetskog šampionata u fudbalu za dame koji se igra u Francuskoj i koji će trajati mesec dana, od 7. juna do 7. jula.
 
Ekskluzivno ćemo prenositi i duele sa fudbalskog Evropskog prvenstva za igrače do 21. godine na kojem će igrati i naša mlada reprezentacija. Taj šampionat igra se od 16. do 30. juna u Italiji. Izabranici Gorana Djorovića imaće priliku da osvajanjem medalje izbore plasman i na Olimpijske igre 2020. u Tokiju.
 
 
Srbija će biti domaćin i Evropskog prvenstva za košarkašice zajedno sa Letonijom, a direktne prenose tog takmičenja emitujemo od 27. juna do 7. jula.
 
Još jedna teniska poslastica očekuje nas od 1. jula kada ćemo na programima RTS-a imati priliku da gledamo i direktne prenose sa Vimbldona na kojem će Novak Djoković braniti titulu.
 
Uzbudljivo sportsko leto je pred nama, samo na programima RTS-a.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala