Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Samo za vas na Discovery, TLC i Eurosport kanalu!
U periodu od 2.februara do 8.februara na kanalima Discovery, TLC i Eurosport, možete pogledati neke novitete, kao i nastavke vaših omiljenih emisija.
27. januar 2019.

Samo za vas na Discovery, TLC i Eurosport kanalu!

 Razotkrivanje mitova: Juniori / PREMIJERA 1 sezone

 
Nova generacija mladih umova za razotkrivanje mitova stavlja na test popularne mitove i urbane legende, koristeći modernu nauku da bi odvojila činjenice od fikcije. Adam Sevidž se vraća i daje šansu ovoj genijalnoj deci da pokažu svoje neverovatne veštine. Možda su mladi, ali definitivno mogu da drže korak sa odraslima dok se bave mitovima vezanim za vožnju, eksplozije, hemiju, fiziku, pop kulturu i mnogim drugim. Da li je moguće napraviti funkcionalan padobran pomoću lepljive trake? Može li se od aparata za gašenje požara napraviti džetpek? Dobili smo odgovore na ova i mnoga druga pitanja dok ovi talentovani tinejdžeri testiraju granice nauke i tehnologije!
 
Četvrtkom od 7. februara u 21:00 na Discovery kanalu.
 
 
 
 
Venčanica iz snova / PREMIJERA 16B sezone
 
Delom modna revija, delom priča o venčanju i delom porodična terapija - život u salonu venčanica Klajnfeld Brajdal na Menhetnu uvek je pun iznenađenja. Konsultanti u ovom prestižnom butiku svakodnevno se suočavaju s praktičnim i emocionalnim preprekama kako bi obezbedili savršenu venčanicu na vreme za nevestin veliki dan. Da li će ove preduzimljive mlade za dan venčanja naći haljinu koja odgovara njihovim najluđim očekivanjima, i uz to dobiti očekivano odobravanje od svoje pratnje? To neće biti jednostavno i možda će biti suza, ali ove žene su u potrazi za najvažnijom haljinom koju će ikada kupiti.
 
Nedeljom od 3. februara u 21:00 na TLC kanalu.
 
 
 
Svetsko prvenstvo u alpskom skijanju / Alpsko skijanje
 
Smotra najboljih skijaša sveta održava se svake neparne godine, a 45. izdanje FIS Svetskog prvenstva u alpskom skijanju na programu je od 5. do 17. februara u švedskom Oreu. Takmičenje organizuje Internacionala skijaška federacija (FIS) još od 1931. godine. Muškarci i žene će se takmičiti u pet disciplina, a to su: slalom, veleslalom, super-veleslalom, spust i kombinacija. Iako su vremenske prilike oko Božića bile izuzetno nepovoljne u Skandinaviji, očekuje se da alpski skijaši imaju izvanredne uslove za takmičenje, jer se na stazama nalazi između 70 i 80 centimetara snega, a tehnička lica su odradila izvanredan posao i piste su idealno pripremljene. Prvo takmičenje je na programu 5. februara, kada će se devojke takmičiti u super-veleslalomu. Eurosport će direktnim prenosima ispratiti kompletno 45. FIS Svetsko prvenstvo u Oreu.
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala