Moj TV - TV Program za 200+ kanala
DC, TLC i ES najave za period od 16. do 22. marta
Kao i uvek Discovery, TLC i Eurosporti kanali za vas pripremaju obilan programski sadržaj.
10. mart 2019.

DC, TLC i ES najave za period od 16. do 22. marta

 

Američki čoperi / PREMIJERA 2 sezone (2018)

Nakon svađe koja je razdvojila porodicu pre više od jedne decenije, otac i sin koji se bave izradom motocikala po narudžbini Pol Tejtul stariji i Pol Tejtul mlađi uspeli su da privremeno obnove svoj odnos. Oni i dalje vode svoje posebne radionice, ali povremeno se udružuju da izgrade nešto posebno. Nakon mnogo napornog rada na obnovi, motocikl Jenki koji su zajedno sagradili spreman je za otkrivanje - da je li on prvi od mnogih koji slede? Ili će se ponovo pojaviti stara ljutnja i zaustaviti njihov zajednički rad? U međuvremenu, obojica još uvek rade na vlastitim projektima u svojim radionicama. Pol stariji počinje rad na motociklu u ratničkom stilu za osnivača "Spartanske trke", ekstremnog takmičenja s preprekama, dok Pol mlađi izrađuje motocikl inspiriran divljim zapadom za dobrotvornu organizaciju zvezde kantri muzike Kleja Vokera. Bilo da su zajedno ili odvojeni, Tejtulovi nastavljaju da prave neke od najuzbudljivijih i najbolje dizajniranih motocikala po narudžbini na svetu.
 
Sredom od 20. marta u 21:00 na Discovery kanalu.
 
 
Porodica od 1.500 kg/ PREMIJERA 2 sezone
 
Ova neverovatna serija prati novu porodicu koja se suočava s posledicama morbidne gojaznosti dok kreće na neverovatan put gubitka težine. Težak preko 320 kg, Kejsi je najkrupniji; većinu vremena provodi jedući ogromne količine hrane u svojoj spavaćoj sobi dok satima igra video igrice. Kejsijev rođak Ed je aktivniji i otac je dvoje dece, ali njegova težina od 200 kg je opasna po život. On zna da mora da se promeni pre nego što njegove ćerke počnu da slede njegov primer i postanu gojazne. Rođaka Ejmi je možda najmanje gojazna u porodici, ali sa skoro 180 kg očekuje je budućnost u kojoj će je povećanje telesne težine ograničavati. Amanda se suočava s dijagnozom karcinoma endometrijuma koji ne može da se izleči ako i dalje bude teška nepunih 300 kg. Svo četvoro rođaka sklapaju pakt da zajedno krenu na put mršavljenja i bore se protiv porodičnog nasleđa gojaznosti koje im ugrožava živote. A godinu dana kasnije, da li je porodica Anderson uspela da nastavi da gubi kilograme i posle operacije?
 
Petkom od 22. mart u 21:00 na TLC kanalu
 
 
Tireno Adriatiko /Biciklizam
 
Start 54. izdanja biciklističke trke Tireno Adriatiko zakazan je za sredu 13. marta. Ova "trka između dva mora", kako se još naziva, započinje u višim primorskim delovima toskanske obale Tirenskog mora, a završava se nakon šest dana vožnje po različitim terenima, na obali Jadrana.  O ovoj trci često se govori kao o italijanskoj verziji čuvene trke Pariz - Nica. Kombinacija planina, ravnih terena ali i različitih vremenskih uslova karakteriše ovo takmičenje, i čini ga izazovnim za sve bicikliste. Prvi put Tireno Adriatiko je održan 1966. godine i tada se ova trka vozila u tri faze. Od 2002. godine podeljena je u sedam etapa, a završnica je uvek na jadranskoj obali. Prošlogodišnji nosilac titule je Mihal Kvjatkovski. A rekord u najvećem broju uzastopnih pobeda drži Rodžer de Flamink, koji od 1972. do 1977. godine, svake godine bio šampion.
 
Program Eurosporta:
 
13/03    18:45 Etapa 1    snimak E2           
14/03    13:45 Etapa 2    prenos E2 
15/03    13:45 Etapa 3    prenos E2 
16/03    21:30 Etapa 4    snimak E2           
18/03    13:45 Etapa 6    prenos E1
19/03    13:45 Etapa 7    prenos E1           
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala