Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Praznični program na Minimax-u
Premijere novih epizoda popularnih crtanih filmova i serija od 28. decembra na Minimax kanalu.
24. decembar 2019.

Praznični program na Minimax-u

 

Dočekajte novogodišnje čarolije uz novi praznični program koji je za najmlađe pripremio Minimax! Od 28. decembra uživajte u pustolovinama novih junaka serije „Holly Hobbie“ i uzbudljivim avanturama omiljenih likova iz dobro poznatih crtanih serija “Barbie Dreamhouse Adventures”, “Lego friends: Devojke na zadatku” i “Trolovi u ritmu”.

 

Hobbie Holly ceo život provodi u malom gradu Collinsvilleu. Holly je trinaestogodišnja pevačica i kompozitorka, koju podržavaju porodica i prijatelji. Ona mašta kako će spasiti svet - iako ovaj pohod počinje u njenom dvorištu! Pratite misiju ove neverovatne tinejdžerke, 28. decembra, u 18.15h na Minimaxu!

 

Uživajte u neverovatnim Barbie dogodovštinama  i u novim epizodama serije “Barbie Dreamhouse Adventures”, u kojima Barbie sa svojim drugaricama i prvim komšijom Kenom, uživa u porodičnoj kući iz snova o kojoj mašta svaka devojčica. Nove epizode vas čekaju 28. decembra, u 14.55h na Minimaxu!

  

Najbolje prijateljice Andrea, Mia, Ema, Olivija i Stefani, u novim epizodama animirane serije “Lego friends: Devojke na zadatku” odlučuju da spasu Grad srcolikog jezera, decu i kućne ljubimce od opasnosti koje im spremaju lukavi prevrtljivci. U Kući prijateljstva i super novom Misijskom vozilu, njihov plan poprima oblik koji nagoveštava da je vreme da se u svetu širi još ljubavi, umetnosti i hrabrosti! Pogledajte nove avanture „Lego friends: Devojke na zadatku”, od 28. decembra u 17.00h n Minimaxu

 

Prepuna pozitivnosti, neobičnih  avantura u šumskom domu, i originalne muzike, serija “Trolls The Beat Goes On” otvara nam šarenoliki svet Trolova, novih avantura i žurki na svakom koraku. Pratite pustolovine u novim epizodama, 28. decembra, na Minimax programu u 17.50h!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala