Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Praznična iznenađenja na kanalu Minimax
Fanove crtaća Brbljivi mačak Tom i prijatelji i Gde je Valdo? obradovaće nove sezone ovih crtaća koje će se tokom decembra premijerno prikazivati na kanalu Minimax.
6. decembar 2020.

Praznična iznenađenja na kanalu Minimax

 

Decembar nosi sa sobom snežne dane, zabavu na snegu  i novogodišnju euforiju, ali i prazničnu nedelju na omiljenom dečijem kanalu Minimax! U pauzama od igranja, udobno se ušuškajte u omiljeno ćebe i uz topao kakao ili čaj uživajte u  novim avanturama omiljenih junaka. 

Četvrta sezona počinje najvećom misterijom serije do sada i od tog trenutka sve počinje vrtoglavo da se komeša! Imamo novog cimera, Džeremija Klicu, koji se lepo smestio i svima pravi probleme. Pojavljuje se i nova devojka, Pričajuća Beka, nevaljala zečica koja tako vešto ume da se podvuče pod kožu Brbljive Anđele. A imamo i novi problem – Benu je zabranjeno da koristi tehnologiju, što znači da se javljaju novi izazovi za kompaniju Toma i Bena! Obožavaoci neće moći da poveruju u šta su se upustili ovi prijatelji! Nove epizode “Brbljivog mačka Toma i prijatelja” pogledajte premijerno od 28. decembra svakog dana u 21:45h, premijerno na kanalu Minimax!


Mladi avanturisti Valdo i Venda koriste svoje veštine rešavanja problema kako bi pomogli međunarodnom čarobnjačkom društvu da zaustavi svog rivala, svetskog putnika pod imenom Odlulu, da koristi svoju magiju kako bi stvarao nevolju. Nove epizode crtaća “Gde je Valdo?” gledajte od 20. decembra u 22:20h svakog dana samo na kanalu Minimax!

 

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala