Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Novi serijal Mašine pesme premijerno na kanalu Minimax
Uzbudljivo iznenađenje za sve fanove čuvenih likova Maše i Medveda!
4. novembar 2020.

Novi serijal "Mašine pesme" premijerno na kanalu Minimax

 

Sada već čuveni crtani lik koga svi prepoznaju, nestašna i vesela devojčica Maša iz crtaća Maša i Medved, odavno je osvojila simpatije i srca dece širom sveta svojim neverovatnim avanturama u šumi i šaljivim pričama za decu. Crtaće u kojima je Maša glavna junakinja se gledaju iznova i iznova i nikada ne dosade, ali je Minimax za sve Mašine verne fanove pripremio veliko iznenađenje! Nova sezona crtaća pod nazivom “Mašine pesme” prikazivaće se premijerno tokom novembra samo na kanalu Minimax. Udobno se smestite  i  krenite sa Mašom i njenim drugarima u nove avanture, ovog puta obogaćene muzikom iz raznih krajeva sveta, a Minimax vam obećava mnogo zabave i smeha. Ali to nije sve, u novembru Minimax je svojim vernim gledaocima pripremio još iznenađenja- nove filmove o Barbie i omiljenim junacima iz crtaća Enchantimals! 

Mašine nove avanture upravo počinju! Zajedno sa svojim šumskim drugarima, Maša putuje oko sveta u novoj, uzbudljivoj muzičkoj sezoni – Mašine pesme. Svaka epizoda predstavlja šaroliku muzičku priču posvećenu određenoj zemlji i njenim glavnim kulturnim vrednostima i znamenitostima, a Maša peva najpopularnije pesme svake zemlje na svoj jedinstveni kreativni način. Pesme pevaju o italijanskoj pici i operi, pariskoj modi, brazilskom karnevalu… Ali nećemo dalje, da ne otkrivamo previše! Spremite se da krenete u ove uzbudljive avanture sa Mašom i njenim prijateljima dok otkrivaju Italiju, Nemačku, Francusku, Ujedinjeno Kraljevstvo, Japan i mnoge druge prelepe zemlje. Novi serijal “Mašine pesme” gledajte od 1. novembra u dve epizode svakog dana od 18:45h samo na kanalu Minimax. 

Barbie Princess Adventure

Pevaj sa Barbi u njenom novom mjuziklu Barbie Princess Adventure. Avantura počinje kada Barbi i njeni prijatelji otputuju u zemlju Floraviju da upoznaju princezu Ameliju, koja jako liči na Barbi. Princeza Amelija se plaši ideje da postane kraljica i zato smišlja plan kako da zameni mesta sa Barbi. Međutim, njihovu tajnu otkriva suparnički princ. Barbi i njeni prijatelji sada moraju da nađu način da zaustave princa i na vreme spasu princezu pre nego što počne njeno krunisanje. Uz podršku prijatelja, Barbi pomaže princezi Ameliji da otkrije moć sopstvenog glasa. Uz mnogo pesme i novih prijatelja, ovaj uzbudljivi mjuzikl nam pokazuje da je najbolje da budemo ono što jesmo. Novi film  “Barbie Princess Adventure” gledajte premijerno 7. novembra u 8:00h na kanalu Minimax! 

Enčentimals: Tajne Snežne doline

Polarna medvedica Pristina započinje napornu potragu za njenom izgubljenom Bestie, što je vodi do Snežne doline. Tamo čudna nesreća u fabrici tople čokolade preti uništenjem ugroženih glečera i Snežne doline. U nastojanju da spasu glečer, Pristina i njeni prijatelji zalaze duboko u unutrašnjost glečera gde otkrivaju drevne magične tajne o poreklu Everwilde, Besties i još mnogo, mnogo više! Novi film “Enčentimals: Tajne Snežne doline” pogledajte 24. novembra u 8:00 h na kanalu Minimax!

 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala