Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Bacimo pogled na trejler filma Monster Hunter
Zasnovan na popularnoj franšizi video igara Capcom-a, premijera filma "Monster Hunter" je zakazana za 30. decembra.
11. novembar 2020.

Bacimo pogled na trejler filma "Monster Hunter"

 

Iza našeg sveta postoji još jedan: svet opasnih i moćnih čudovišta koja vladaju njihovim univerzumom smrtonosnom žestinom. Kada neočekivana peščana oluja prebaci Captain Artemis i njenu jedinicu u novi svet, šokirani vojnici otkrivaju da je ovo neprijatelјsko i nepoznato okruženje dom ogromnih i zastrašujućih čudovišta imunih na njihovu vatrenu moć.
 
U njihovoj očajničkoj borbi za opstanak, jedinica nailazi na misterioznog Hunter-a , čije jedinstvene veštine omogućavaju da ostanu korak ispred moćnih stvorenja. Dok Artemis i Hunter polako grade poverenje, ona otkriva da je on deo tima koji predvodi Admiral. Suočeni sa opasnošću koja je toliko velika da bi mogla da preti da uništi njihov svet, hrabri ratnici kombinuju njihove jedinstvene sposobnosti da se udruže za krajnji obračun.

Scenarijo i režiju potpisuje Paul W.S. Andersona, a u filmu glume Tip "TI" Harris, Meagan Good, Diego Boneta, Josh Helman, Jin Au-Yeung i Ron Perlman, zajedno sa Millom Jovovich i Tony Jaa u glavnim ulogama.
 
Suprotno onome što se događalo u svetu filma, datum izlaska "Monster Huntera" nedavno je pomeren od 23. aprila 2021. godine, i sada će biti objavlјen 30. decembra 2020.
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala