Moj TV - TV Program za 200+ kanala
S TAMAROM U AKCIJI - Nova TV sezona od 27 septembra.
Nove epizode „S Tamarom u akciji“, TV serijala pratite od petka, 27. septembra, na RTS1 od devet uveče.
19. septembar 2019.

S TAMAROM U AKCIJI - Nova TV sezona od 27 septembra.

 Tamara Grujić, autorka TV serijala i humanitarnog projekta „S Tamarom u akciji“ će ove jeseni zajedno sa gledaocima pratiti emitovanje prvih epizoda osme sezone serijala jer je sve planirane akcije sprovela i snimila tokom leta. 

 
 
Razlog za ovaj način rada bio je najlepši mogući - Tamarina trudnoća. Ćerkicu Lenku rodila je na dan kada joj se na RTS-u od marta 2016. emituje emisija- u petak! Tog 6. septembra, u ekskluzivnom intervjuu za sajt RTS, autorka se zahvalila svima koji su upućivali čestitke :
„Zahvaljujem svima na porukama i čestitkama. Ljudi su reagovali veoma emotivno i razneženo na moje "stanje" i dok su me viđali na snimanjima tokom proleća i leta. Svima je bilo drago da sam u drugom stanju, a ja sam se osećala dobro i nisam imala većih problema. Imala sam sreće i trudnoću sam podnosila odlično. Sa ekipom sam provela 26 nedelja na terenu, snimajući akcije, odnosno, epizode za dve naredne TV sezone“, navela je Tamara.
U prethodnoj, sedmoj sezoni, Tamara i njen tim snimali su akcije na teritoriji centralne Srbije i Šumadije. Pošto svakom delu Srbije posvećuju po dve sezone (otprilike 24- 26 akcija godišnje) i ova – tokom jeseni 2019. odnosi se na istu teritoriju. 
 
 
 
Tamara Grujić: „Od početka 2016. godine, snimali smo po dve sezone prolećnu i jesenju- obišli smo sever Кosova, jug, istok, zapad i centralnu Srbiju sa Šumadijom. 
 
Uključujući epizode sezone koju ćete tek gledati, do sada smo sproveli i snimili 104 akcije i to: 98 posvećenih unapređenju porodičnih domova i 6 specijalnih epizoda koje su bile posvećene obnovi hemato-onkološkog odeljenja Pedijatrijske klinike u Кragujevcu (uz akciju za nabavku teretnog lifta u istoj klinici), zatim izgradnji dve stambene jedinice za obolele od cerebralne i dečije paralize u Užicu (u okviru programa "Živeti uz tuđu negu i pomoć") a pomogli smo da ponovo zažive i tri osnovne škole,koje smo snimali ove godine. Akciju u OŠ u Gruži pratili ste ovog proleća, u okviru sedme sezone, a renoviranje dve seoske osnovne škole - u okolini Pirota i Vranja ćete videti u tokom ove jeseni, petkom od devet uveče na RTS1. 
Počinjemo polako da prikupljamo prijave za Vojvodinu i plan je da akcije u Vojvodini radimo tokom 2020. godine, u okviru devete i desete TV sezone i humanitarnog projekta „S Tamarom u akciji“.
 
Nove epizode „S Tamarom u akciji“, TV serijala i humanitarnog projekta koji slavi solidarnost i popravlja domove, ali i živote žitelja Srbije- pratite od petka, 27. septembra, na RTS1 od devet uveče.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala