Moj TV - TV Program za 200+ kanala
S Tamarom u akciji: Obilazak porodica sedme sezone
Kako sada žive porodice koje su dobile novi dom, pogledajte u petak 7. juna na Prvom programu Javnog medijskog servisa Srbije sa početkom u 21.
6. jun 2019.

S Tamarom u akciji: Obilazak porodica sedme sezone

 
Na kraju svake sezone TV serijala i humanitarnog projekta  „S Tamarom u akciji“ ekipa sumira utiske, gde su bili, šta su sve postigli, uradili poslednjih nekoliko meseci. 
 
Tamara Grujić, autorka TV serijala i projekta „S Tamarom u akciji“:
 
"Kako su gledaoci već navikli, ekipa „S Tamarom u akciji“ dala je sebi zadatak da obiđe celu Srbiju po regionima, pa smo posle severa Kosova, južne, istočne i zapadne Srbije, nastavili da upoznajemo naše sunarodnike i predele opština centralne Srbije i Šumadije. Ekipa je ovoga puta pomogla da 11 porodica živi u daleko boljim životnim uslovima a ukupno 45 dece ima veselije detinjstvo. Renovirano je blizu 800 kvadrata životnog prostora, dovedena je voda u devet kuća, napravljeno je devet kupatila i kuhinja, podignuta su tri nova krova, preuređeno šest bašti. Četiri osobe dobile su stalan posao." 
 
 
U pretposlednjoj epizodi, videćemo najinteresantnije segmente prolećne TV sezone emisija i akcija, podsetiti se najvećih građevinskih izazova koji su uspešno prevaziđeni i tokom ovog ciklusa akcija Tamare Grujić i njenih majstora a saznaćemo i za neke manje poznate običaje i manifestacije centralne Srbije i Šumadije.
 
Tamara Grujić: „Posebno smo ponosni na činjenicu da je naša akcija postala jedna vrsta svojevrsne „mobe“ u kojoj sa zadovoljstvom učestvuju i predstavnici lokalne samouprave kao i lokalni mali privrednici, pa su sve naše humanitarne akcije poprimile veći karakter i slave solidarnost i dobročinstvo na najlepši način i konkretnim, vidljivim debrim delima. Na kraju svake sezone, okupljamo i sve porodice kojima smo pomagali u tom ciklusu akcija- na zajedničko druženje. Tada sumiramo utiske, stiču se nova prijateljstva i jednostavno- slavimo ljubav, porodicu i radost života.“
 
Porodice su se na kratko priključile i snimanju specijalne, poslednje  epizode sedme Tv sezone, (u kojoj su Tamarini majstori renovirali seosku školu) i tako dali svoj skromni doprinos još jednom humanitarnom projektu.
 
 
Narednog petka 14. juna, ekipa Tamare Grujić će emitovati specijalnu emisiju u kojoj su, zahvaljujući sponzorima i prijateljima projekta „S Tamarom u akciji“, uspeli da renoviraju seosku školu „Rada Šubakić“ iz sela Guberevac, sa opštine Knić
 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala