Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Bunt rok festival 2024. - finale!
Veliko finale Bunt rok festivala 2024., pratite uživo na RTS 2 i platformama RTS Planeta i RTS Zvuk - u subotu, 25. maja, u 21.35
25. maj 2024.

Bunt rok festival 2024. - finale!

Foto/Izvor: Press-RTS

U finalu osmog izdanja festivala, na velikoj sceni RTS-ovog studija u Košutnjaku predstaviće se deset finalista, po pet najboljih autora i muzičkih sastava iz prvog i drugog polufinala. U revijalnom programu, nastupiće: "Artan Lili", "LJubičice" i "Monah".

Nakon održana dva polufinala, došao je trenutak da najboljih deset učesnika takmičarskog programa Bunt rok festivala, nastupe još po jednom i predstave svoje pesme, muziku, talente i potencijale.

Poznato je da je moto ovog festivala "Neka muzika pobedi", te je zato voditeljski tim i ovoga puta spreman da relaksira tamičarsku atmosferu - Branka Glavonjić i Aleksandar Marković Lama sa glavne bine, a Zoran Stefanov Iskaz kroz vedre i inspirativne intervjue sa svim muzičarima koji će nastupiti.

Sastav žirija je pojačan sa još dva člana, te će u finalu 8.BRF- a oni raditi u sledećem sastavu: Maja Cvetković ("E play"), Ivan Fece Firči, Milena Milutinović (bend "Repetitor"), Miloš Ignjatović ("Dorćol plac"), Milovan Bošković ("Zemlja gruva"), Uroš Marković (kompozitor i muzički urednik u RTS-u) i Nebojša Sabovljević, muzički urednik na tematskom radio kanalu "RTS Rokenroler".

U revijalnom programu, nastupiće afirmisani muzički sastavi:  "Artan Lili", "LJubičice" i prošlogodišnji pobednici - bend "Monah" iz Niša.

Nagrade za najbolje na Bunt rok festivalu 2024.

Po tradiciji, uz multimedijsku afirmaciju na programima i platformama medijskog sistema Radio-televizije Srbije, najbolji učesnici Bunt rok festivala će osvojiti čuvene statuete munje (zlatnu, srebrnu i bronzanu), zatim novčane nagrade RTS-a ali i druge vredne nagrade, koje su obezbedili prijatelji Bunt rok festivala. 

Takođe, najbolji bendovi/ takmičari dobiće i priliku da nastupe na najprestižnijim muzičkim festivalima u Srbiji i regionu, u okviru projekta BRF, koji nosi naziv "Bunt rok turneja".

Novina ove godine je i vredna nagrada PGP RTS-a za pobednike Bunt rok festivala 2024. - objavljivanje studijskog albuma!

Bunt rok festival je jedini televizijski festival takmičarskog karaktera, čiji je cilj afirmacija domaće pop i rok muzike, kao i formiranje nove srpske pop i rok scene. Tokom dosadašnjeg trajanja Bunt rok festivala RTS-a, kroz proces je prošlo više od 1800 bendova iz cele Srbije, a njih 150 je dobilo priliku da nastupi na sceni RTS-ovog TV studija i predstavi se najširem auditorijumu.

Veliko finale Bunt rok festivala 2024 - pratite uživo na RTS 2 i platformama RTS Planeta i RTS Zvuk - u subotu, 25. maja, u 21.35

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala