Moj TV - TV Program za 200+ kanala
S Tamarom u akciji - Pomoć porodici Pavlović
Nova epizoda na programu je u petak, 17. maja, sa početkom u 21, u Prvom programu javnog servisa Srbije.
15. maj 2019.

"S Tamarom u akciji" - Pomoć porodici Pavlović

 U ribarskim speleološkim naseljima nema porodica koje ne poznaju heroje naših deset epizoda,vesele Pavlović. Oni žive u selu Boljevac i poznati su po tome što imaju jedanaestoro dece!

 
 
Ima toliko mnogo porodica u Srbiji koje vole svoju zajednicu i ne žele - ili jedva da se međusobno ne slažu.
 
Slavica (50) i Zoran (52) su bili samci i uvek su hteli veliku porodicu. Oni žive u Zoranovoj porodičnoj kući, napravljenoj od blata sa majkom Rumenom (78).
 
Tri starije dece više ne žive u porodičnoj kući jer su zasnovali svoje porodice. Najstariji sin Marko (27) živi u Kruševcu sa svojom suprugom i kćerkom, a snaja je toliko zavolela njegovu porodicu da je jedva bila voljna da se odvoji od zajednice. Milica (26) živi u Aleksincu sa suprugom i četvoro dece (ima dve kćeri i dva sina), a treći sin po starosti živi u Nemačkoj gde radi kao kuvar. Jedva da se složio da se odvoji od porodice i da pomogne svojoj braći i sestrama sa višom platom.
 
Porodična kuća trenutno živi osmoro braće i sestara, sa majkom, ocem i bakom. Zgrada ima tri sobe, nema kupatila i nema vode, krov je u lošem stanju, a podrum nažalost ne može se koristiti ...
 
 
Međutim, Pavlovićeve nemaštinai i loši životni uslovi nisu poremetili njihove veoma zdrave, skladne, porodične i životne vrednosti. Najvažnija stvar je da su oni zajedno i uvek podržavaju jedni druge.
 
Pošto svi građani Pavlovića imaju samo pohvale za ovu veliku porodicu, nema nikoga ko ne želi da Tamara i njena ekipa pomognu u ovoj akciji.
 
Iako je kiša pala skoro svaki dan, uz pomoć vrednog Pavlović tima, obezbeđen je novi krov, vodovod i kanalizacija, kupatilo i kuhinja, kao i potpuno renovirani interijer kuće.
 
Pored ribolovnog područja Ribarske banje, prirodnog bogatstva planine Jastrebac, etnog sela Srndala, publika će čuti neobičnu priču o osnivanju manastira Đunis kao i predivne pejzaže okolnih sela, zvanih "Mala Švajcarska i Holandija", jer se gotovo svaka kuća bavi proizvodnjom cveća. .
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala