Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Izdvojene premijere hit filmova koji u martu stižu na CINEMAX kanal
U nastavku izdvajamo najzanimljivije naslove koji će tokom marta premijerno biti prikazani na Cinemax kanalu.
1. mart 2019.

Izdvojene premijere hit filmova koji u martu stižu na CINEMAX kanal

 
Mart donosi na Cinemax istinite priče „Na krilima orlova“ o veličanstvenom životu Erika Lidela nakon što je osvojio zlato na Olimpijskim igrama i film „Žena koja ide ispred“, o životu slikarke Ketrin Veldon. Gledaćemo i horor u četiri epizode „Kuća koja je krvarila“, kao i seriju „Uzvratni udarac“ koja se vraća sa šestom sezonom i prati uzbudljive podvige Odreda 20.
 
Film “Spas je u muzici” (Band Aid) – osvežavajuće, sirovo, realno i urnebesno debitantsko ostvarenje rediteljke Zoi Lister-Džouns – je priča o paru, Ani (Zoi Lister Džouns) i Benu (Adam Pali), koji se neprestano svađaju. Nakon što ih bračni terapeut savetuje da pokušaju da reše probleme na nekonvencionalan način, oni se sete svoje zajedničke ljubavi prema muzici. U poslednjem pokušaju da spasu brak, oni odlučuju da preusmere svoje svađe u pesme i osnuju bend, uz pomoć komišije Dejva, nekadašnjeg bubnjara. Priča o ljubavi, gubitku i rokenrolu, “Spas je u muzici” je inteligentan i perceptivan osvrt na savremenu ljubav, sa mnogo zaraznih pop pesama.
 
Premijera: 3. marta u 20.00h na Cinemax-u
Dostupno na HBO GO-u od 3. marta
 
 
Na krilima orlova“ (On Wings Of Eagles) je istinita priča o veličanstvenom životu Erika Lidela nakon što je osvojio zlato na Olimpijskim igrama u Parizu 1924. godine. Lidel se vraća u Kinu, gde je rođen, da živi sa roditeljima misionarima, skromno izbegavajući slavu da bi podučavao lokalnu decu. Godine 1937, Japanci napadaju Kinu uoči početka Drugog svetskog rata. Lidel zajedno sa svojim prijateljem, Sijem Nijuom, snalažljivim borcem pokreta otpora, prepoznaje sve veću opasnost i šalje svoju suprugu Florens i njihove dve ćerke u Kanadu. Zbog osećaja dužnosti, Lidel ostaje da vrši svešeničku službu za civilne žrtve. On i ostali strani državljani ubrzo su zarobljeni i smešteni u jedan od mnogih japanskih logora, gde su primorani da ostanu dve godine. Pre predaje Japanaca, Lidel umire od tumora na mozgu. Ipak, njegova poruka nade ostaje besmrtna. Zaveštanje Erika Lidela nastavlja da živi, a ljudi ga i dalje slave kao borca za život.
 
Premijera: 10. marta u 20.00h na Cinemax-u
Dostupno na HBO GO-u od 10. marta
 
 
Film “Slagalica” (Puzzle) predstavlja detaljan portret Agnes, koja je u ranim četrdesetima i nikada nije otišla dalje od kuće, porodice i usko povezane imigrantske zajednice u kojoj je odrasla uz oca udovca. Sve to počinje da se menja na neprimetno dramatičan način, kada Agnes dobije slagalicu za rođendan i iskusi bavljenje nečim u čemu ne samo da uživa, već joj odlično ide od ruke. Posle toliko godina podređivanja svojih prioriteta isključivo svom mužu Luiju i sinovima, Zigiju i Gejbu, Agnes je konačno pronašla nešto što želi da radi. Iskoračivši iz kolotečine života domaćice, u želji da se posveti svom novom hobiju, Agnes upoznaje Roberta, bogatog povučenog pronalazača koji odmah prepozna njen talenat i zamoli je da mu bude partner na narednom svetskom takmičenju u slaganju slagalica.
 
Premijera: 17. marta u 20.00h na Cinemax-u
Dostupno na HBO GO-u od 17. marta
 
 
Zasnovan na istinitim događajima, film “Žena koja ide ispred” (0) je priča o Ketrin Veldon (Džesika Čestejn), slikarki udovici iz Njujorka, koja 1880-ih otputuje u Severnu Dakotu da naslika portret poglavice Bika Koji Sedi (Majkl Grejejes). Njen dolazak u Stending Rok otvoreno osuđuje oficir američke vojske (Sem Rokvel), koji je rasporedio vojsku oko Lakote da bi oduzeo prava starosedeocima na njihovu zemlju. Dok se Ketrin i Bik Koji Sedi zbližavaju i dok njihovom prijateljstvu – kao i njegovom životu - preti opasnost od strane vladinih snaga, Ketrin mora da ustane i bori se za ono što joj je najvažnije.
 
Premijera: 24. marta u 20.00h na Cinemax-u
Dostupno na HBO GO-u od 24. marta
 
 
Zasnovan na poznatom romanu Emili M. Danfort, film “Loše obrazovanje Kameron Post” (The Miseducation Of Cameron Post) prati devojku iz naslova (Kloi Grejs Morec) koju šalju na terapiju u centar za preobraćanje gej osoba, nakon što je uhvate da se ljubi sa devojkom na zadnjem sedištu auta tokom maturske večeri. Pod upravom stroge i surove dr Lidije Marš i njenog brata, oca Rika – koji je primer “izlečenog” korisnika programa – centar funkcioniše po principu pokajanja zbog osećaja privlačnosti prema istom polu. Suočena sa netolerancijom i poricanjem, Kameron upoznaje grupu “grešnika”, uključujući devojku bez noge i njenog prijatelja, Lakota Indijanca, Adama. Zajedno, ova grupa tinejdžera zasniva neobičnu porodicu u borbi da preživi.
 
Premijera: 31. marta u 20.00h na Cinemax-u
Dostupno na HBO GO-u od 31. marta
 
 
Zasnovana na bestselerima Krisa Rajana, serija “Uzvratni udarac” (Strike Back) prati uzbudljive podvige Odreda 20, elitne, međunarodne, tajne specijalne jedinice, koja se širom sveta bori protiv kriminalnih i terorističkih aktivnosti.
U šestoj sezoni, kada se ruski bombarder sruši u Južno kinesko more, tajni agenti specijalne jedinice “Odred 20” – Tomas “Mek” Mekalister, Semjuel Vajat i Grejsi Novin – poslati su na zadatak da istraže šta se dogodilo. Ubrzo, putevi im se ukrste sa Katrinom Zarkovom. Ona je nepredvidiv ruski operativac čija lojalnost je diskutabilna. Pod komandom novog oficira, pukovnika Aleksandera Koltrejna, “Odred 20” kreće u potragu za ukradenim sadržajem ruskog aviona po jugoistočnoj Aziji. Oni će u saradnji sa malezijskom policijom pokušati da zaustave bandu Trijada u Kuala Lumpuru, razotkriju zaveru bogatog indijskog biznismena koji se kandiduje za parlament i pretraže džungle “zlatnog trougla” u Mjanmaru, suočavajući se sa opasnim narko-dilerima i zastražujućim ratnim profiterima, u nameri da razotkriju zaveru koja preti da izazove globalni konflikt u svetu.    
 
Premijera: 2. marta u 20.00h na Cinemax-u
Nova epizoda dolazi u HBO GO ponudu subotom
 
 
Uništi me” (Ruin Me) je priča o šestoro stranaca koji se prijave za igru rekreiranja “slešer” filmova u kojoj su odvedeni u šumu i moraju da beže od manijaka koji vitla nožem. Međutim, kada broj žrtava postane stvaran, Aleksandra, jedina učesnica koja nikada nije gledala horor film, mora da otkrije ko je odgovoran ukoliko želi da preživi ovaj pakao.
 
Premijera: 1. marta u 20.00h na Cinemax-u
Dostupno na HBO GO-u od 1. marta
 
 
Kuća koja je krvarila“ (The House That Dripped Blood) je triler o ukletom imanju od četiri epizode propraćene kroz policijsku istragu. Dosijei koje istražuje lokalni policajac (Džon Benet) pokazuju da je svako ko je živeo na imanju umro strašnom smrću. U prvoj epizodi, “Metod za ubistvo”, opsesija pisca krimi romana (Denhol Eliot) daje šansu njegovoj supruzi da ga ubije. U drugoj, “Voštane figure”, Piter Kušing je nesrećna žrtva ljubomornog muža. U trećoj epizodi, “Slatkiš za slatkiša”, Kristofer Li postaje žrtva svoje slatke male ćerke koja se igra vudu lutkama. U epizodi “Plašt”, Džon Pertvi je zvezda horor filmova koja insistira na autentičnosti kostima. On nekako dobije plašt pravog vampira, što ima zlokobne posledice.
 
Premijera: 8. marta u 20.00h na Cinemax-u
Dostupno na HBO GO-u od 8. marta
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala