Moj TV - TV Program za 200+ kanala
S TAMAROM U AКCIJI: Porodica Filipović i Vučinović
Lidija Filipović i njena ćerka Slađana Vučićević iz Kremne, bile su junakinje treće epizode šeste sezone TV serijala "S Tamarom u akciji".
26. februar 2019.

S TAMAROM U AКCIJI: Porodica Filipović i Vučinović

Lidija se udala mlada za Slađaninog oca i iz Crne Gore došla u zaseok Filipovići u selu Kremna, nadomak Tare. U braku su dobili Slađanu i tročlana porodica je živela skromno u planinskoj, seoskoj kućici bez vode. 
 
Kućica je od drveta, površine 45 kvadrata i bez toplotne izolacije, kupatila, dovoda vode...
 
Majka Lidija Filipović radila je godinama u polju (imaju nekoliko ari povrća) a njen suprug je nadničio. Ćerka Slađana se rano udala i ubrzo rodila sina Stefana (4).
 
Kada je Slađana drugi put ostala u drugom stanju, suprug joj je iznenada premunuo a potom i otac. 
 
Da bi olakšale život jedna drugoj, majka i ćerka od tada ponovo žive zajedno. U međuvremenu Slađana je rodila drugo dete, sina Željka, koji ima dve godine...
 
Tamarina ekipa majstora je u zadatom roku, uz nesebičnu pomoć lokalne samouprave sela Kremna i opštine Užice, napravila ovoj porodici septičku jamu i bunar. Uradili su fasadu, kao i kompletnu unutrašnju toplotnu izolaciju porodičnog objekta.
 
U ovoj epizodi humanitarnog projekta i TV serijala "S Tamarom u akciji" videćete i nestvarne lepote predela sela Kremna, koji krase planine Tara i Mokra Gora kao i kompleks "Šarganska osmica".
 
Naravno, biće reči i o proročanstvu potomaka čuvene porodice Tarabić, stanovnika sela Kremna- Tamara je pitala šta čeka Srbiju u bliskoj budućnosti...
 
"S Tamarom u akciji" RTS 1, petak, 1. mart u 21 sat.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala