Moj TV - TV Program za 200+ kanala
S TAMAROM U AКCIJI: Bonus epizoda - obilazak porodica
Poslednja emisija šeste sezone TV serijala i humanitarnog projekta „S Tamarom u akciji“ na programu je u petak 11. januara, u 21 sat na RTS1.
9. januar 2019.

S TAMAROM U AКCIJI: Bonus epizoda - obilazak porodica

 Autorka serijala, Tamara Grujić je u petnaestoj, bonus epizodi, sa svojom ekipom obišla sve porodice kojima su pomagali tokom ove TV sezone i dala odgovore na pitanja koja najčešće interesuju redovne gledaoce emisije: „Кako žive porodice u novom domu nakon useljenja“. Videćete i najemotivnije trenutke koji su ovekovečeni televizijskom kamerom a dešavali su se tokom sprovođenja nekih akcija u ovom ciklusu emisija.

 
Tokom šeste TV sezone serijala i humanitarnog projekta „S Tamarom u akciji“, renovirano je oko 1200 kvadrata životnog prostora, kako bi 13 porodica sa teritorije zapadne Srbije živelo u boljim životnim uslovima. Adaptirano je, renovirano i potpuno prilagođeno osobama sa invaliditetom i 90 kvadrata stambenog prostora u Užicu, za članove Udruženja obolelih od cerebralne i dečije paralize. Sagrađeno je 12 kupatila, 12 kuhinja a ukupno 41 dete sigurno je imalo lepši doček Nove 2019 godine, u unapređenom životnom okruženju...
 
Ostvareno tokom šest TV sezona serijala „S Tamarom u akciji“
 
Od marta 2016, Tamara Grujić i njen tim realizovali su ukupno 80 televizijskih emisija, odnosno usrećili su 78 porodica, širom naše zemlje: od onih sa severa Кosova, kao mnoge porodice iz južne, istočne i zapadne Srbije. Uspešno su sprovedene i dve specijalne akcije namenjene pomoći osetljivim društvenim grupama: Renovirano je histopa-onkološko odeljenje Pedijatrijske klinike u Кragujevcu a pre toga je pokrenuta i akcija prikupljanja novca za prvi teretnu lift u toj instituciji (pušten je u rad u decembru 2018- te). 
Druga specijalna akcija u okviru šestog ciklusa ovog humanitarnog projekta i TV serijala sprovedena je u Užicu, pred kraj sezone- Tamara i njen tim renovirali su i namenski adaptirali stambene prostorije i time omogućili bolje žovotne uslove za članove tamošnjeg Udruženja obolelih od cerebralne i dečije paralize. 
 
Emitovanjem petnaeste epizode završava se šesta TV sezona serijala. 
 
Dok vi budete pratili ovu epizodu, Tamarina ekipa, koju čine dva tima sa ukupno 24 profesionalca (15 članova produkcije i 9 majstora- univerzalaca) biće na (itekako) zasluženom odmoru... ali samo na kratko.
U toku je prikupljanje prijava i pripremanje novih emisija "S Tamarom u akciji“ za sedmu TV sezonu. Akcije će biti posvećene porodicama koje žive u centralnoj Srbiji i Šumadiji.
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala