Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Premijere sa Roterdamskog filmskog festivala u Srbiji
U Subotici, Beogradu i Nišu, tri bioskopa biće deo 46. Međunarodnog filmskog festivala u Roterdamu (IFFR)
25. januar 2017.

Premijere sa Roterdamskog filmskog festivala u Srbiji

U Subotici, Beogradu i Nišu, tri bioskopa biće deo 46. Međunarodnog filmskog festivala u Roterdamu (IFFR), koji će se održati od 25. januara do 5. februara.

Od 27. do 29. januara biće prikazan program tog festivala u okviru kojeg će u više od 45 evropskih gradova simultano biti održane svetske premijere novih evropskih filmova. Osim tri bioskopa iz Srbije, filmovi će biće prikazani u dvoranama u Velikoj Britaniji, Španiji, Nemačkoj, Slovačkoj, Poljskoj, Italiji, Sloveniji, Švajcarskoj, Hrvatskoj, Letoniji, Litvaniji, Francuskoj, Izraelu, Singapuru, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj i Holandiji.
 


Tri bioskopa, „Eurosinema“ u Subotici, beogradska „Fontana“ i „Kupina“ u Nišu su deo trećeg izdanja revolucionarne platforme koja prenosi uzbuđenje festivalske premijere filma u bioskope širom Evrope i omogućava gledaocima u Srbiji da zajedno sa hiljadama drugih prisustvuju ekskluzivnim projekcijama, navodi se u saopštenju.

Objašnjava se da je „IFFR lajv“ prvi takav program na svetu, čija je primarna funkcija da doprinese promociji kvalitetnih novih ostvarenja.

Taj program omogućava da publika u bioskopima može nakon premijere putem veze lajv-strim da pozdravi reditelja i ekipu filma koji će biti u Roterdamu, kao i da razgovara sa njima putem društvenih mreža.

Program IFFR-a će u Srbiji biti realizovan zahvaljujući selektoru Festivala evropskog filma „Palić“, Petru Mitriću, uz podršku Miše Mogorovića iz producentske kuće "Art & Popcorn".

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala