Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Branka Katić ponovo u Beogradu
Publika će uskoro imati priliku da je vidi i u novom filmu Dušana Kovačevića "Nije loše biti čovek".
14. septembar 2020.

Branka Katić ponovo u Beogradu

Naša poznata glumica Branka Katić živi na relaciji London–Beograd. Osim što će se uskoro pojaviti na sceni Beogradskog dramskog pozorišta, nedavno je na manifestaciji u Trebinju posvećenoj Nebojši Glogovcu izrecitovala pesmu koju je posvetila svom prijatelju i kolegi.


Gostujući u Beogradskoj hronici, Branka Katić skromno priznaje da nije očekivala da će njena pesma biti tako zapažena. Nebojša je za nju bio fantastičan glumac i divan drug, a pesmu je napisala kada je pozvana da učestvuje u pisanju knjige posvećene prerano preminulom glumcu. Kaže da nije imala snage da napiše bilo šta drugo, osim da mu napravi jednu ljubavnu proruku.
„Nisam jedina koja ga voli i koja će ga uvek voleti i kada imaš priliku da u životu proživiš neke divne trenutke sa nekim tako raskošnim, i duhovitim, i mudrim, i divnim kao što je on bio, onda, čini mi se, sve što možemo da radimo je da čuvamo svetlo koje smo delili zajedno", naglašava naša poznata glumica.

Gotovo da nema čoveka, čak i onih koji ga nisu poznavali, a da na njih Nebojša Glogovac nije ostavio snažan utisak. Branka Katić smatra da je za to, pre svega, zaslužan njegov glumački dar jer se kroz njega moglo da vidi koliko je nežno, ali vrlo precizno umeo da zaviri u različite ljudske duše, i da je to ono što ga je približilo ljudima.

Publika u Srbiji će uskoro moći da vidi Branku Katić u predstavi Beogradskog dramskog pozorišta, Sumrak bogova. I pored potpuno izmenjenih okolnosti, gošća Beogradske hronike priznaje da pandemija koronavirusa nije uticala na njihov entuzijazam da se vrate na scenu.

„Naš posao nosi neku hrabrost i ludost, tako da pre mesec i po dana kada sam prihvatila da uskočim u ovu predstavu i kada sma imala par ozbiljnih proba sa glumcima, kao neka deca, potupuno smo zaboravili na kovid. Sada smo svi testirani da bismo bili sigurni da nećemo ugroziti jedni druge na sceni“, dodaje glumica.

Publika će uskoro imati priliku da je vidi i u novom filmu Dušana Kovačevića Nije loše biti čovek. Kako otkriva za gledaoce Beogradske hronike, Branka Katić u ovom filmu igra suprugu čoveka koji je izgubio najboljeg prijatelja, svog kuma, i koji veruje da mu pas koji ga prati nešto govori.

Očekuje i britansku premijeru filma Kingsmen, reditelja Metjua Vona, a u Engleskoj je počelo prikazivanje filma Sali Poter, u kome takođe igra. Na kraju gostovanja, Branka Katić najavljuje i da će sa svojim dragim kolegom i prijateljem Nikolom Pejakovićem raditi projekat Advokada.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala