Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Džonija Depa razvod koštao sedam miliona dolara
Glumački par Johnny Depp i Amber Heard okončali su buran razvod sporazumom po kojem će Depp isplatiti sedam miliona dolara.
16. januar 2017.

Džonija Depa razvod koštao sedam miliona dolara

Glumački par Johnny Depp i Amber Heard okončali su buran razvod sporazumom po kojem će Depp svojoj bivšoj ženi isplatiti sedam miliona dolara.

U sporazumu su sadržani brojni uslovi na koje su glumci pristali u avgustu kada je Amber povukla tužbu protiv Deppa za nasilje.

Dokumenti o razvodu pokazuju da će Depp zadržati vlasništvo nad brojnim nekretninama, uključujući one u Los Angelesu i Parizu, i svoje privatno ostrvo na Bahamima. U njegovom vlasništvu ostaće i više od 40 vozila.

Heard će zadržati pse Pistola i Boo, koji su se našli u središtu skandala 2015. godine kada ih je glumica pokušala da prokrijumčari u Australiju bez poštovanja zakonske procedure o boravku u karantinu.

Depp će svojoj bivšoj supruzi isplatiti sedam miliona dolara koje će ona dati u dobrotvorne svrhe. Njihovi advokati raspravljali su o tome da li će Depp novac uplatiti direktno u dubortvorne svrhe.

"Ovaj petak 13. nam je posebno srećan. Zadovoljni smo jer je ovo neugodno poglavlje života gospodina Deppa završilo", napisala je Deppova advokatica Laura Wasser u saopštenju.

Pierce O'Donnell, advokat Amber Heard, pozdravio je sporazum o razvodu braka kao veliki dan za svoju klijenticu ističući kako je razvod sve što je Amber želela, a sada je to ostvarila.

Depp i Heard upoznali su se 2011. godine na snimanju filma "The Rum Diary". Petnaest meseci kasnije Heard je podnela zahtev za razvod braka Višem sudu u Los Angelesu navodeći nepomirljive razlike s Deppom.

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala