Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Johnnyja Deppa tuže bivši telohranitelji
Bivši telohranitelji Johnnyja Deppa koji su godinama radili za njega, tuže holivudskog glumca zbog dugova i nemogućih uslova rada.
9. maj 2018.

Johnnyja Deppa tuže bivši telohranitelji

Eugene Arreola i Miguel Sanchez, bivši telohranitelji Johnnyja Deppa koji su godinama radili za njega, tuže holivudskog glumca zbog dugova i nemogućih uslova rada.

Arreola i Sanchez tvrde da se Depp promenio u aprilu 2016. godine kada im je prestao plaćati prekovremene radne sate kojih je, ističu, bilo mnogo.

Za Deppa su radili i ranije kao radnici kompanije Premier Group International, a od 2016. postali su njegovi lični telohranitelji. Ali, ta pozicija podrazumijevala je i mnoge druge poslove pa su Arreola i Sanchez bili vozači i dadilje za Deppovu porodicu i prijatelje.

"Bili smo prisiljeni da radimo kao vozači i svakodnevno smo morali da vozimo automobile koji su bili puni ilegalnih supstanci", navedeno je u tužbi.

Dalje navode da im Depp nije dopuštao da uzmu pauzu za odmor i ručak, a između ostalog su se prisetili trenutka u kojem su Deppu u jednom noćnom klubu brisali drogu sa lica kako to ne bi videli drugi ljudi u klubu.

Podsećamo, Deppa je 2016. godine zbog nasilnog ponašanja ostavila supruga Amber Heard. Slavni glumac još uvek se nije oglasio.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala