Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Emilia Clarke u Aquaman 2?
BossLogic je zamislio kako bi Emilia Clarke izgledala kao Mera u Aquaman 2.
16. januar 2021.

Emilia Clarke u "Aquaman 2"?

 

Brojni obožavaoci DC-a nisu bili stidlјivi u pogledu njihovog cilјa da Amber Heard bude uklonjena iz dugo očekivanog nastavka. Nedavna peticija ima skoro milion potpisa obožavalaca koji ne žele da se Heard vrati. Drugačija peticija je postavlјena još u februaru prošle godine, ali čini se da su najnovije vesti o Johnny Depp-u/Amber Heard ponovo ojačale pokret.

Do ovog pisanja, Amber Heard je još uvek u ekipi kako bi glumila zajedno sa Jason Momo-om u Aquaman 2. Međutim, u slučaju da studio odluči da se rastane od glumice, umetnik BossLogic nudi pogled na to kako bi zvezda Game of Thrones, Emilia Clarke mogla da izgleda kao Mera u nastavku. Clarke izgleda uverlјivo, posebno sa hiperzelenim očima koje je BossLogic uklјučio u njegovu viziju. Inače, slika liči na Heard, posebno u pogledu odela.
 

 
Poslednja peticija za uklanjanje Amber Heard iz Aquaman 2 navodi da je ona možda bila ta koja je fizički napala Johnny Depp-a tokom njihovog kratkog braka. Depp je optužio bivšu suprugu za zlostavlјanje na sudu i navodno je pokazao dokaze o tome u nedavnom sudskom postupku od 50 miliona dolara koji je upravo izgubio. U peticiji se dalјe pominje Heard-ovo hapšenje 2009. godine „zbog zlostavlјanja bivšeg partnera Tasya Van Ree“. U peticiji se takođe tvrdi da hapšenje 2009. godine pokazuje „ponovlјeni obrazac zlostavlјanja od strane Amber Heard“.
 
I Amber Heard i Johnny Depp negirali su fizičko zlostavlјanje jedno prema drugom, mada su oboje izneli dokaze o suprotnom tokom godina. Kakav god slučaj bio, sada ima mnogo više obožavalaca koji smatraju da Heard treba ukloniti iz Aquaman 2, posebno nakon što je objavlјeno da je Johnny Depp bio primoran da da ostavku iz Fantastic Beasts 3. Depp je dao ostavku na navodno insistiranje Warner Bros., koji su bili pod pritiskom nakon što je glumac izgubio parnicu. Depp je obećao da će se boriti protiv odluke sudije i već ima otvoren još jedan slučaj protiv Heard-ove.
 
Dok je Johnny Depp otpušten iz Fantastic Beasts 3, i dalјe će dobiti punu uplatu, iako je snimio samo jednu scenu. Veruje se da će dobiti oko 10 miliona dolara, zahvalјujući „ugovoru plati ili igraj“. Otkako su glumac i studio objavili vest, postavlјena je peticija da Depp ostane u filmu, koji je brzo stekao preko 100.000 potpisa. Neki obožavaoci Harry Pottera prete da će bojkotovati film, dok su drugi izuzetno srećni što ga nema nakon što je gurnuo J.K. Rowling i studio da ga se otarase pre tri godine.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2023 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala