Moj TV - TV Program za 200+ kanala
„Ostavljeni“ u bioskopima od 6.oktobra
Od autora visokobudžetnog projekta "Gravitacija" stiže nam brutalan meksički triler "Ostavljeni".
30. septembar 2016.

„Ostavljeni“ u bioskopima od 6.oktobra

Ilegalan put preko meksičko-američke granice pretvara se u borbu za opstanak kada imigranti nalete na odmetnika koji je pravdu uzeo u svoje ruke. Film „Ostavljeni“ u srpske bioskope stiže 6. oktobra, a glavne uloge tumače Gael Garsija Bernal i Džefri Din Morgan.

Honas Kuaron, autor visokobudžetnog projekta "Gravitacija" na kojem je radio zajedno sa svojim ocem Alfonsom Kuaronom, predstavlja najnovije filmsko ostvarenje "Ostavljeni".Iako je to danas aktuelna tema, priča ovog filma prati meksičke imigrante i njihovo putovanje ka boljem životu koje postaje mučna borba za opstanak.

Mojses (Gael Garsija Bernal) sa grupom imigranata putuje preko komplikovanog dela Sonorske pustinje koji niko ne čuva, pokušavajući da ilegalno pređu granicu i uđu u SAD.

Njihov san o boljem životu prekinuće Sem (Džefri Din Morgan), poremećeni odmetnik koji granični zakon uzima u svoje ruke.U pratnji svog psa, Sem počinje da „lovi“ grupu nenaoružanih muškaraca i žena imigranata koji su se našli tu, pucajući u jednog po jednog.

Uz Bernala i Morgana, tu je glumca Alondra Idalgo. Producent filma je Alfonso Kuaron, a za scenario, osim Honasa Kuarona, zaslužan je i Mateo Garsija.

Film "Ostavljeni" je dobitnik nagrade FIPRESCI na Filmskom festivalu u Torontu i u bioskopima širom Srbije biće od 6. oktobra.

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2017 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala