Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Neki od bioskopskih naslova koji nas čekaju u oktobru
Predstavljamo vam par filmova uz koje ćemo moći da uživamo u bioskopima u toku ovog jesenjeg perioda.
5. oktobar 2021.

Neki od bioskopskih naslova koji nas čekaju u oktobru

 

NIJE VREME ZA UMIRANJE (NO TIME TO DIE)

Pretpremijerno 6. oktobra u odabranim bioskopima
Na redovnim repertoarima od 7. oktobra 2021.
 
Režija: Keri Džodži Fukunaga 
Uloge: Danijel Krejg, Rami Malek, Lea Sejdu, Lašana Linč, Ben Višo, Naomi Haris i Džefri Rajt, kao i Kristof Volc i Rejf Fajns u ulozi “M”. Takođe glume i Rori Kinir, Ana de Armas, Dali Benšala, David Denčik i Bili Magnusen
Scenario: Nil Pervis i Robert Vejd i Keri Džodži Fukunaga i Fibi Voler-Bridž
Po priči Nila Pervisa i Roberta Vejda i Kerija Džodžija Fukunage
Žanr: Akcioni triler
Studio: Universal Pictures
 
U filmu “NIJE VREME ZA UMIRANJE” Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov stari prijatelj iz CIA, Feliks Liter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.
 
 
NOĆ VEŠTICA UBIJA (HALLOWEEN KILLS)
 
U bioskopima od 14. oktobra 2021.
 
Režija: David Gordon Green 
Uloge: Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak, Will Patton, Thomas Mann and Anthony Michael Hall 
Žanr: horor
Scenario: Scott Teems & Danny McBride & David Gordon Green, zasnovano na
likovima koje su stvorili John Carpenter i Debra Hill
Producenti: Malek Akkad, Jason Blum, Bill Block
Studio: Universal
 
2018. godine horor film NOĆ VEŠTICA Dejvida Gordona Grina, u kojem glumi ikona Džejmi Li Kertis, razbio je na blagajnama, zaradio više od 250 miliona dolara širom sveta i postao poglavlje sa najvećom zaradom u četvorogodišnjoj franšizi, postavljajući novi rekord za najveće vikend otvaranje u istoriji horor filma u kojem glumi žena.
A Noć veštica kada se Majkl Majers vratio još nije gotova.
 
Nekoliko minuta nakon što su Lori Stroud, njena ćerka Karen i unuka Alison ostavile zarobljeno maskirano čudovište da gori u Lorinom podrumu, Lori je hitno prebačena u bolnicu sa povredama opasnim po život, verujući da je konačno ubila njenog dugogodišnjeg mučitelja.
Ali kada Majkl uspe da se oslobodi Lorine zamke, njegovo ritualno krvoproliće se nastavlja. Dok je Lori u bolovima i priprema se da se odbrani od njega, ona nadahnjuje čitav Hadonfild da ustane protiv ovog nezaustavljivog čudovišta.
Žene iz porodice Stroud pridružuju se grupi koja je preživela Majklov prvi masakr i koji odlučuju da preuzmu stvari u svoje ruke, formirajući rulju koja kreće u lov na Majkla, jednom zauvek.
Zlo umire večeras.
 
 
OVO JE ŽIVOT (C'EST LA VIE aka LABOR DAY)
 
U bioskopima od 21. oktobra 2021.
 
Režija: Julien Rambaldi
Uloge: Josiane Balasko, Alice Pol, Léa Drucker, Julia Piaton, Sarah Stern, Nicolas Maury, David Marsais, Florence Loiret-Caille, Fadily Camara, Antoine Gouy, Youssef Hajdi, Tom Leeb, Thomas Scimeca
Žanr: komedija
Produkcija: Récifilms
U porodilištu u Parizu, Dominik, iskusna, energična babica treba da sarađuje sa dr Moretijem, mladim, arogantnim  ginekologom-akušerom. Njoj je poslednji dan pred penziju, njemu je prvi dan u bolnici. Pet žena koje su stigle na porođaj pamtiće celog života ovaj dinamični tandem.
 
 
PORODICA ADAMS 2 (THE ADDAMS FAMILY 2)
 
U bioskopima od 28. oktobra 2021.
SINHRONIZOVANO
 
Režija: Conrad Vernon Režija sinhronizacije: Dušica Novaković
Glasovi SINHRONIZACIJA: Srđan Timarov, Dušica Novaković, Đurđina Radić, Marko Marković, Dobrila Ilić, Milan Tubić, Dragan Vujić Vujke, Viktor Majer, Nikola Nemešević Nemeš, Darija Vračević
Uloge: Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloë Grace Moretz, Nick Kroll, Javon 'Wanna' Walton, Wallace Shawn, sa Snoop Doggom kao 'STVAR', Bette Midler i Bill Hader
Žanr: animacija
Priča: Dan Hernandez & Benji Samit
Scenario: Dan Hernandez & Benji Samit i Queen i Susanna Fogel
Producenti:  Gail Berman, p.g.a., Conrad Vernon, p.g.a., Danielle Sterling, p.g.a., 
Alison  O'Brien, p.g.a.
Izvršni producenti: Kevin Miserocchi, Jonathan Glickman, Cassidy Lange, Andrew
Mittman, Aaron L. Gilbert, Jason Cloth
Zasnovano na likovima: Charles Addams
 
Svima omiljena sablasna porodica se vratila u nastavku animirane komedije, “Porodica Adams 2”. U sasvim novom filmu zatičemo izbezumljene roditelje Mortišu i Gomeza jer njihova deca nisu više mala, preskaču porodične večere i potpuno su zaokupljeni „vremenom vriska“. Kako bi povratili svoju bliskost, odlučuju da strpaju Sredu, Pagslija, ujaka Festera i posadu u svoj ukleti kamper i krenu na poslednji bedni porodični odmor. Njihova avantura širom Amerike izvlači ih iz njihovog stila uz urnebesne situacije sa njihovim kultnim rođakom STVARI, kao i mnogim novim čudnim likovima. Šta bi moglo da krene po zlu?
 
 
LUDA ZA FIGAROM (FALLING FOR FIGARO)
 
U bioskopima od 28. oktobra 2021.
 
Režija: Ben Lewin
Uloge: Danielle Macdonald, Hugh Skinner, Joanna Lumley, Gary Lewis
Žanr: romantična komedija
Scenario: Ben Lewin, Allen Palmer
Producenti: Philip Wade, Judi Levine p.g.a. Arabella Page Croft
 
Mili (Makdonald) je briljantna mlada investiciona menadžerka, koja napušta posao koji je ne ispunjava i dugogodišnjeg dečka kako bi ispunila svoj životni san da postane operska pevačica ... u škotskom gorju! Počinje intenzivnu obuku pevanja sa renomiranom, ali zastrašujućom učiteljicom pevanja i bivšom operskom divom Megan Džefri-Bišop (Lamli). Tamo upoznaje Maksa, još jednog Meganinog učenika koji se takođe obučava za predstojeće takmičenje „Poznati pevač“. Ono što počinje kao brutalno nadmetanje između Mili i Maksa polako se pretvara u nešto više..
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala