Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Vrisak 5 prešišao Spajdermena u zaradi
Prepostavlja se da je tajna uspeha filma u tome što je ciljna grupa mlađa publika koja mnogo ne haje za kovid i pandemiju.
26. januar 2022.

Vrisak 5 "prešišao" Spajdermena u zaradi

 

Peti nastavak kultnog horor filma “Vrisak” uspeo je da za prvi vikend zaradi 30.6 miiliona dolara i po zaradi za jedan vikend prestigne Spajdermena koji je tokom decembra dominirao u bioskopima.
 
Kako procenuje ugledni svetski magazin “Variety” ovo je “zastrašujuće dobar” rezultat s obzirom na to da je predviđena zarada filma 35 miliona dolara dok je snimanje samog filma koštalo 25 miliona.
 
Takođe, “Variety” piše  da su ovo jako dobre vesti za “izubijanu” bioskopsku industriju s obzirom na to da “Vrisak” stiže u bioskope usred novog naleta kovida i njegove omikron varijante, kako prenosi portal 24sedam.

Nakon što je niz brutalnih ubistava šokirao mirni gradić Woodsboro, ubica s maskom „Ghostface” ponovno počinje progoniti grupu tinejdžera kako bi oživeo tajne iz smrtonosne prošlosti grada.

Osim dobro poznate vodeće glumačke postave, u ostalim se ulogama pojavljuju Melissa Barrera, Kyle Gallner, Mason Gooding, Mikey Madison, Dylan Minnette, Jenna Ortega, Jack Quaid, Marley Shelton, Jasmin Savoy Brown i Sonia Ammar.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala