Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Priprema se treći deo trilogije – „Koža“
Najviše priznanja, ujedno i Zlatnu antenu za najbolju TV seriju, na nedavno završenom 11. festivalu drama i serija FEDIS, osvojila je serija „Kosti“.
17. oktobar 2021.

Priprema se treći deo trilogije – „Koža“

 

Ovoj seriji pripale su još tri Zlatne antene. Za najbolju fotografiju priznanje je pripalo Saši Petkoviću i Draganu Radetiću. Za najbolju žensku epizodnu ulogu, Nikolina Friganović je osvojila nagradu „Radmila Savićević“ za ulogu Ljilje u seriji, a za najbolju mušku epizodnu ulogu, Dragan Mićanović kao Englez.

 

Ovoj seriji pripale su još tri Zlatne antene. Za najbolju fotografiju priznanje je pripalo Saši Petkoviću i Draganu Radetiću. Za najbolju žensku epizodnu ulogu, Nikolina Friganović je osvojila nagradu „Radmila Savićević“ za ulogu Ljilje u seriji, a za najbolju mušku epizodnu ulogu, Dragan Mićanović kao Englez

I to je samo potvrda brojnih pohvala koje su stizale ne samo od gledalaca, već i od TV kritičara, kada smo prošle godine na RTS-u emitovali seriju Kosti, drugi deo Banjalučke trilogije: Meso, Kosti, i u pripremi je Koža.

Seriju je iz epizode u epizodu pratila milionska publika. Putem Skajpa u Jutarnji program RTS-a uključio se muzičar, reditelj, glumac i scenarista serije Nikola Kolja Pejaković, koji je istakao da nagrade za seriju mnogo znače. RTS je tu kao naš najvažniji saradnik i partner u ovoj priči. U pripremi je serija Advokado, koja će se u novembru emitovati na RTS-u. A treći deo trilogije je Koža, ona se priprema i snima. Biće u duhu prva dva dela, ali priča je o ratu i zaokružuje priču.

„Serija Advokado je ljudska, punokrvna komedija. Ja sam scenarista, a igram i jednu od uloga. Što sam znao o humoru, ja sam dao u toj seriji", rekao je Nikola Pejaković za RTS.

Izvor: RTS
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala