Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Nove epizode najpopularnije serije „Igra sudbine“ od 6.9. na Prvoj
Kreću nove epizode najpopularnije serije „Igra sudbine“ od ponedeljka, 6. septembra, svakog radnog dana u 21h.
1. septembar 2021.

Nove epizode najpopularnije serije „Igra sudbine“ od 6.9. na Prvoj

 

U drugoj sezoni omiljene domaće serije „Igra sudbine“ gledaćemo još uzbudljivije događaje vezane za porodice Kanački i Ožegović i njihove prijatelje i neprijatelje - uz obilje obrta, neverovatnih dešavanja, novih ljubavnih priča, iznenađenja, strašnih stradanja pojedinaca, uzdizanja iz pepela, novih radosti i strahova, strepnji i pretnji, u večitoj borbi dobra i zla, u borbi za ljubav, porodicu i one koje najviše volimo.

Šta se desilo nakon televizijske vesti u kojoj je objavljeno da je Ada Kanački ubijena? Kako se Tomas Bruner našao u zatvoru i na koji način povlači konce iza rešetaka? Koja je uloga njegovog sina Ritera? Kakav je epilog ljubavnih priča omiljenih parova Alekse i Mile i Luke i Une? Kome se lekari bore za život, a koji negativac doživljava stravičnu sudbinu? 
 
Da li će uspeti jedna otmica, koju organizuju omiljeni likovi? Ko se pojavljuje iz daleke Australije i sve okreće naopačke? Ko ponovo uči da hoda i govori, a koga je mafija likvidirala na najbrutalniji način? Ko je kome pomrsio konce u ljubavi? U koga je pucala nepoznata devojka i zašto? Koga jedno dete spašava, dok drugome ruši sve iluzije u životu? Ko je misteriozna žena sa sedam prezimena? Čija ljubav će postati pakao? 
Ko je Nikša Korlat? Koje su sve tajne krili vaši omiljeni junaci? I ko su, zapravo, Luka Kanački i Aleksa Ožegović?
 
Uz stare i nove likove, uz neverovatne obrte, kao i obično, u Igri sudbine videćete da ništa nije onako kako izgleda na prvi pogled. Drugu sezonu vaše omiljene serije gledaćete do samog kraja bez daha, uz suze i smeh, nevericu i strepnju za vaše omiljene junake. A kakav će biti taj kraj – ne možete ni da zamislite.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala