Moj TV - TV Program za 200+ kanala
“Igra sudbine” ostaje bez nekih likova.
Scenarista Žarko Jovanović otkrio je jedno u nizu od velikih imena koje će se priključiti ekipi. Naime, u pitanju je Mira Banjac.
22. januar 2022.

“Igra sudbine” ostaje bez nekih likova.

 
Jedan od omiljenih likova u seriji “Igra sudbine” definitivno je Una Hristić, koju igra popularna glumica Dragana Mićalović. Nažalost, u nastavku ove sage o porodicama Ožegović i Kanački nje neće biti.
 
“Ja ne nastavljam snimanje serije”, otkriva Dragana, ali ne želi da detaljiše šta će se dogoditi sa njenim likom i kako će nestati iz priče, istakla je glumica za Blic.
 
Međutim, Dragana nije jedina koja napušta ovu popularnu seriju, još četiri glumca će se rastati od dobro uigrane ekipe. U seriji se više neće pojavljivati Dijana Erski koju tumači Iva Štrljić, kao ni Nora koju je igrala Ivana Dudić. Osim njih, Filipa Dodića poznatijeg kao Dodu, najboljeg druga Ade Kanački, više publika neće gledati, kao i Višnju, odnosno Jelenu Đukić , rekao je za Blica dobro obavešten izvor.
 
No, kako svaka sapunica nalaže, zaplet mora da postoji, pa će tako biti dosta novih likova, koji će seriju učiniti zanimljivom.
 
“Dolazi oko petnaestak novih likova. Biće tu dosta intrigantnih likova koji će pomristi konce već postojećim akterima. Među onima koji će snimati u narednih nekoliko meseci seriju biće Slobodan Sloba Stefanović, Jelena Jovičić, kao i Milan Pajić“, otkriva izvor Blica.
 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala