Moj TV - TV Program za 200+ kanala
JANUAR na Fox Crime-u
Fox Crime je za svoje verne gledaoce , pripremio tri filmske poslastice koje će biti emitovane u JANUARU. Nešto više o njima,dole u članku.
27. decembar 2020.

JANUAR na Fox Crime-u

 

BILO IH JE DESETORO

(mini-serija)
Od 6. januara, sredom u 22.00
 
Ljubitelji lika i dela Agate Кristi, ali i gledaoci koji vole napete trilere, od 6. januara mogu premijerno da prate, sredom u 22.00, na kanalu FOX CRIME šestodelnu seriju “Bilo ih je desetoro”.
Prva savremena ekranizacija najprodavanijeg romana engleske književnice “Deset malih crnaca” u centar zbivanja smešta sedmoro ljudi, koji dobijaju misteriozan poziv da provedu nekoliko dana u luksuznom hotelu na Đavoljem ostrvu. Malika, Ninu, Iv, Zavijera, Keli (i njenog psa), Viktoriju i Žila dočekuju dvoje radnika hotela – Edi i Mirijam. Ubrzo stiže i medijski guru Vinsent. Uskoro shvataju da su u potpunosti izolovani, odsečeni od ostatka sveta i svih načina
komunikacije. Počinje njihova najgora noćna mora. Zašto su namamljeni u ovu morbidnu zamku? Odgovor se krije u njihovoj prošlosti, sramotnim događajima koje su pokušali da prikriju. Pod vrelim ostrvskim suncem počinju da plaćaju cenu svojih greha...
 
 
SMRTONOSNI TROPI
 
(1. sezona)
Od 7. januara, četvrtkom u 22.00
 
Francuska kriminalistička drama “Smrtonosni tropi”, koja je prvom sezonom osvojila domaću publiku i na račun toga je obnovljena za još tri ciklusa, emitovaće se premijerno od 7. januara, četvrtkom u 22.00, na kanalu FOX CRIME.
Na tropskom francuskom ostrvu Martinik, smeštenom u istočnom delu Karipskog mora, dve detektivke udružuju snage kako bi rešile neke od najbrutalnijih ubistava. Melisa je brižna, empatična i miroljubiva. Zakon je za nju uvek na prvom mestu. Gale je sušta suprotnost svoje partnerke. Ona je eksplozivna, poletna i preduzimljiva. A da bi rešila slučaj i zločinca strpala iza rešetaka ne ustručava se da, ponekad, zaobiđe neke propise. Uprkos tome što su različite, obe su spremne na sve kako bi pravda bila zadovoljena. Međutim, ostrvljani imaju drugačije planove...
 
 
PETRA
 
(prva sezona)
Od 8. januara, petkom u 22.00
 
Ovogodišnja italijanska mini-serija “Petra”, koja oživljava popularnu detektivku iz nagrađivanih kriminalističkih romana Alisije Himenez Bartlet, stiže 8. januara (petkom od 22.00) na kanal FOX CRIME.
Petra Delikato važi za neobičnu i veoma inteligentnu devojku, koja je godinama bila zarobljena u suvoparnim administrativnim poslovima u Đenovi. Igrom sudbine iznenada je bačena na prvu liniju fronta, gde počinje da se bori protiv kriminala. Rame uz rame sa policajcem starog kova Antoniom Monteom. Ovaj dvojac potpuno različitih karaktera povezuje zajednička odlučnost u potrazi za istinom. To je ono što ih čini iznenađujuće dobrim tandemom, dok se suočavaju sa kriminalcima đenovskog podzemlja. 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala