Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Šta nas očekuje na kanalu FOX CRIME u martu.
Ljubitelji dobrih krimi priča imaće i u martu priliku da vide nove epizode i sezone svojih omiljenih TV serija na kanalu FOX CRIME. Izdvojili smo za vas neke.
13. mart 2019.

Šta nas očekuje na kanalu FOX CRIME u martu.

 
18. mart, ponedeljak u 22:00
PREMIJERA
 
U smrtonosnom, ali lepom gradu Broukenvudu zločini su grozni, maštoviti i potpuno zbunjujući, a osumnjičeni su neobični likovi koje pokreću klasični porivi: ljubav, osveta, ponos, požuda, ljubomora, bahatost ili mržnja. Svi ovi elementi sjedinjuju se u Broukenvud misterije. Ubistva koja s edešavaju su čudna, uznemirujuća i zbunjujuća. Dešavaju se kad ih najmanje očekujete. Dešavaju se ljudima do kojih vam je stalo. Izveli su ih ljudi za koje niste mislili da su sposobni da ubiju. Jedina osoba koja može da razreši ubistva je stariji narednik Majk Šeperd i njegova pametna pomoćnica detektiv Kristin Sims.
 
 
 
7. marta, od ponedeljka do petka u 17:05
PREMIJERA
 
Zajedno rešavaju različite zločine i ubistva. Kader Šarif sa jedne strane je kapetan, detektiv za ubistva koji radi svoj posao sa mnogo žara. Vešt je u otkrivanju šta nije dobro u nekom slučaju i njegov blag pristup ne plaši previše neke kriminalce. Svojim poznatim sarkazmom i znanjem o televizijskim serijama, obožava da zbuni osumnjičene i svoje kolege. Sa suprotne strane je nova, elegantna partnerka, kapetan Adelin Brajard. Ona se ne slaže s tim kako Šarif iznosi svoje istrage i radije koristi proverene metode. Ipak, ne može da se ljuti na njega duže od par minuta jer čini se da ima nečega u vazduhu kada su njih dvoje u pitanju.
 
 
 
Utorkom u 22:00
NOVE EPIZODE
 
Serija prikazuje elitnu ekipu FBI, čiji je zadatak da procenjuju najuvrnutije zločinačke umove u državi, kako bi predvideli njihov naredni postupak i pre nego što naprave novi prekršaj. Najiskusniji agent Ekipe za bihejvioralnu analizu je Dejvid Rosi, koji je i osnovao ekipu, i čini važnu kariku za rešavanje važnih slučajeva. Vođa ekipe je specijalni agent Aron Hočner, iskusni procenitelj koji ume da pridobije ljude i sazna njihove tajne. Ostali članovi ekipe su specijalni agent Derek Morgan, stručnjak za zločine iz opsesije, specijalni agent dr Spenser Rid, neshvaćeni genije čija je društvena inteligencija niska onoliko koliko je njegova intelektualna moć visoka. Penelopi Garsija je kompjuterski stručnjak u ekipi, koja pomaže u istrazi slučajeva sa svojim jedinstvenim šarmom. Najnoviji član Ekipe za bihejvioralnu analizu je Aleks Blejk. Ona se vratila u FBI nakon nekoliko godina rada na fakultetu. Donosi svoje lingvističko iskustvo u ekipu. Svaki član ekipe doprinosi svojim znanjem rešavanju zadataka, otkrivanju motivacije kriminalaca i njihovih slabosti. 
 
 
 
Bul Y3 
Sredom u 22:00
NOVE EPIZODE
 
U trećoj sezoni serijala Bul, dr Džejson Bul (Majkl Vederli) vraća se na posao nakon što se oporavio od srčanog udara. Prvi slučaj nakon povratka je težak. Bul i ekipa moraju da brane osiguravajuće društvo koje tuži jedna mlada majka. Njoj nije odobrena isplata za transplantaciju jetre.
 
 
FBI Y1 
Četvrtkom u 22:00
NOVE EPIZODE
 
Od osvajača nagrade Emi, Dika Volfa, i ekipe koja je napravila seriju “Zakon i red”, serija FBI je drama o unutrašnjem funkcionisanju njujorške kancelarije FBI-ja. Ova elitna jedinica mora da koristi znanje, inteligenciju i tehničko umeće svojih članova, kako bi Njujork i ostatak države bili bezbedni. Specijalni agent Megi Bel rođena je u policijskoj porodici i veoma je posvećena ljudima sa kojima radi, kao i onima koje čuva. Njen partner je specijalni agent Omar Adom “OA” Zidan. Studirao je u Vest Pointu i proveo je dve godine na tajnom zadatku za DEA pre nego što ga je FBI angažovao. Njihov nadređeni je specijalni agent Dana Mouzer, koja radi pod velikim pritiskom svakog dana i ima neosporiv autoritet. Ekipu čini i glavni izvršni agent Džubal Valentajn. Njegova veština u razumevanju i komuniciranju sa nadređenima i podređenima čini ga savršenim motivatorom. Kristen Čazal je najveći adut ekipe. Neverovatni analitičar, regrutovan odmah posle fakulteta, koji ume da sklopi širu sliku brže od bilo koga drugog. Ovi prvoklasni agenti temeljno istražuju slučajeve ogromne važnosti, od terorističkih napada do organizovanog kriminala i kontrašpijunaže.
 
 
Petkom u 22:00
NOVE EPIZODE
 
Serija “Kriminalne igre” smeštena je u glamurozni svet pedesetih godina prošlog veka. Glavni poručnik Lorens, odvratni, ali neodoljivi mačo lik, istražuje krimi misterije koje je osmislila kraljica krimi romana Agata Kristi. Mlada novinarka i feministkinja Alis Avril spremna je na sve da dobije priču za naslovnu stranu. Njeni sukobi sa Lorensom postali su čuveni. Lorens može da se uzda u svoju odanu sekretaricu Marlin, koja je reinkarnacija Merlin Monro. Serijal kombinuje glamur i humor. 
 
 
Radnim danima u 21:00
PREMIJERA
 
Serija “Mornarički istražitelji” nije samo akciona drama. Sa dosta humora, to je serija koja se bavi ponekad komplikovanim i uvek zabavnim odnosima u ekipi primoranoj da sarađuje u visoko stresnim situacijama. Specijalni agent Liroj Džetro Gibs, bivši marinac, ima najbolje veštine istražitelja i on vodi ovu ekipu raznolikih ličnosti. Od ubistava i špijuniranja do slučajeva terorizma i ukradenih podmornica, ovi specijalni agenti putuju svetom da istraže sve zločine u vezi sa mornaricom i marincima. 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala