Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Fox Crime izdvaja za Vas u januaru!
FOX studio je specijalno za vas pripremio par poslastica koje možete pogledati na kanalu Fox Crime u mesecu koji predstoji.
28. decembar 2018.

Fox Crime izdvaja za Vas u januaru!

 "Pod lažnom zastavom Y2"

Od 7. januara, ponedeljkom u 22:00

PREMIJERA

Žestoka eksplozija prekinuće ceremoniju otvaranja gasovoda između Izraela i Turske. Životi tri naizgled obične porodice više nikad neće biti isti. Naći će se usred oluje kada njihovi najbliži budu osumnjičeni za bombaški napad u kome je stradalo nekoliko zvaničnika, uključujući i ambasadora Turske.  

Smrtonosni teroristički napad” naziv je koji su mediji dali ovom međunarodnom incidentu. Vlada, usled nemogućnosti da ignoriše ovaj napad, tajno angažuje agente Mosada i Sin-Beta. Njihov zadatak je da otkriju da li se iza napada zaista krije Hezbolah.

Na početku se tri imena pojavljuju kao osumnjičeni – Anat, Amir i Dikla. Njih troje su prisustvovali inauguraciji, a nakon eksplozije misteriozno su nestali. Nema ih među mrtvima, ranjenima, a ni preživelima. Njihove porodice sada su uvučene u vrtlog laži i i tajni. Ubrzo će njihovo iznenađenje otvoriti put sumnjama i nepoverenju. Svi su pod senkom sumnje, a nema naznaka da će rešenje ove misterije pomoći da sve bude kao što je bilo.

"Deset malih crnaca"

Od 18. januara, petkom u 22:00

PREMIJERA

Mini-serija zasnovana na jednom od najprodavanijih romana svog vremena „Deset malih crnaca“ Agate Kristi. Radnja je smeštena u 1939. godinu kada je Evropa bila na ivici rata, a prati deset stranaca sumnjive prošlosti, smeštenih na izolovanom Vojničkom ostrvu blizu Devona. Odsečeni su od kopna, ne znaju ko ih je zatočio, optuženi su za strašan zločin, a kad oni počnu da stradaju pod čudnim okolnostima, shvatiće da je ubica možda među njima. Ko će preživeti? I ko je ubica?

 

"Agata Rejzin Y2"

Od 10. januara, četvrtkom u 22:00

PREMIJERA

Možda se iza seoske idile krije ubistvo? Ešli Džensen ponovo je sa nama u ulozi PR stručnjaka i amaterskog detektiva u drugoj sezoni serije o rešavanju misterija ubistava, zasnovanih na knjigama M.C. Biton. Na kraju prve sezone otkrivena su imena ubica Agatinog bivšeg muža, Agata se vratila sa očajnog puta na Kipar, a Džejms je dezertirao. Ponovo je sama u Karseliju.

"Kopilad Picofalkonea Y2"

Petkom u 22:00

NOVE EPIZODE

Počeli su od nule u napuljskoj stanici Picofalkone. Otpustili su sve članove istražnog biroa nakon što su optuženi za korupciju. Sada je tu grupa detektiva, sa novim komesarom. Prvi slučaj im je ubistvo koje je izazvalo paniku u čitavom gradu.

"Hudini i Dojl Y1"

Utorkom u 22:00

NOVE EPIZODE

Hari Hudini, mađioničar, umetnik bežanja i razotkrivač paranormalnog, udružuje se sa Arturom Konanom Dojlom, stvaraocem najpoznatijeg detektiva na planeti i zaljubljenikom u paranormalno, radi istraživanja paranormalnih zločina.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala