Moj TV - TV Program za 200+ kanala
West Side Story Remake odložen za sledeću godinu.
Disney je premeštao njegov kalendar izdanja, pomerajući neke od nekoliko glavnih izdanja koja su ostala u kalendaru i u 2021.
13. oktobar 2020.

"West Side Story Remake" odložen za sledeću godinu.

 

Među najvećim promenama je Steven Spielberg-ov West Side Story remake, koji je sada odložen za celu godinu. Kao rezultat toga, pojavlјuje se sve manje velikih izdanja koja pomažu u dovođenju toliko potrebne publike u bioskope.

 
West Side Story, u kome glavne uloge glume Ansel Elgort i novopridošla Rachel Zegler, prvobitno je trebalo da ima premijeru 18. decembra ove godine, umesto toga, sada stiže 10. decembra 2021. Datum sugeriše da Disney vidi remake Steven Spielberg-a Leonard Bernstein-a i Stephen Sondheim-a kao pretendenta za nagrade. Prethodni film iz 1961. bio je veliki hit koji je potom osvojio Oscara za najbolјi film.
 
Ostali filmovi koji se pomeraju uklјučuju Death on the Nile, nastavak Murder on the Orient Express iz 2017. godine. Triler režisera Kenneth Branagh-a sada stiže 18. decembra, preuzimajući stari datum preuzet od strane West Side Story. Ranije je bio planiran za 23. oktobar. Bilo je neke nade da će se situacija popraviti do decembra, što bi moglo da podstakne veći broj gledalaca da se upute u njihove lokalne bioskope i pruže podsticaj blagajnama. The Empty Man, adaptacija istoimenog grafičkog romana, premijera je planirana za 23. oktobar. Adrian Line-ov Deep Water takođe se preselio iz 2020. Sada će se u bioskopima pojaviti 13. avgusta 2021.
 
Takođe napomenuti, Pixar-ov Soul i dalјe treba da stigne 20. novembra. Ranije se pretpostavlјalo da bi Disney mogao da ga odloži ili možda prebaci izdanje na Disney+, slično onome što je nedavno urađeno sa Mulan. Soul, u kojem glumi Jamie Foxx, prikazaće se nasuprot novom filmu o James Bond-u, No Time to Die. MGM se do sada držao pri izdavanju izdanja No Time to Die. Iako bi jedan od ovih filmova mogao da se pomeri za pre novembra da ne bi stao na put jedan drugome.

Disney je takođe odložio tri ogromna Marvel filma, sa Black Widow koja je preseljena u maj 2021. Eternals i Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings pomereni su za kasnije sledeće godine.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala