Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Preminuo glumac Marko Živić
Filmski, televizijski i pozorišni glumac preminuo je u Beogradu u 49 godini od posledica korona virusa.
15. oktobar 2021.

Preminuo glumac Marko Živić

 

„Danas je u Beogradu preminuo prvak našeg pozorišta Marko Živić. Hvala mu za sve i večna mu slava. Dragi Marko, zauvek ćeš biti sa nama“, saopštilo je Beogradsko dramsko pozorište

Glumac koga pamtimo iz brojnih predstava, filmova i TV serija preminuo je večeras (14. oktobra) od posledica koronavirusa u kliničko-bolničkom centru „Dr Dragiša Mišović“, gde je bio hospitalizovan poslednje tri nedelje.
 
U sećanju kolega u pozorištu na Krstu, kao i publike, ostaće po hit predstavama “Kad su cvetale tikve”, “Ne igraj na Engleze”, “Sviraj to ponovo, Sem”, “Let iznad kukavičjeg gnezda”….
 
Kako za Danas ističe Dragan Bjelogrlić, koji je sa Živićem sarađivao i u svojim rediteljskim ostvarenjima “Montevideo, Bog te video”, “Montevideo, vidimo se!”, “Senke nad Balkanom”, Marko je bio krhka i ranjiva duša.
 
Na filmu i televiziji ostvario je više od trideset uloga – “Hotel sa sedam zvezdica”, “Skela”, “Idealne veze”, “Ljubav, navika, panika”, “Pozorište u kući”, “Čitulja za Eskobara”, “Beogradski fantom”, “Žigosani u reketu”…
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala