Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Trejler za seriju Kosti
Višemesečnom iščekivanju došao je kraj – serija „Kosti“ je spremna i pred publiku premijerno stiže na jesen 2020. godine na Prvom programu Radio-televizije Srbije!
20. avgust 2020.

Trejler za seriju "Kosti"

 

„Bosonoga produkcija“, koja zajedno sa RTS-om stoji iza ovog projekta, objavila je danas trejler i tako potvrdila da nas čeka najnapetija serijska jesen.

Nakon velikog uspeha serije i filma „Meso“, „Kosti“ dolaze kao drugi deo trilogije, a glavno mesto dešavanja je Banja Luka. Serija je snimana tokom 2019. godine prema scenariju Nikole Pejakovića, u režiji Saše Hajdukovića, dok produkciju potpisuje Brankica Janković.
 
Trejler nam otkriva sjajnu glumačku postavu, njihove snažne emocije, i donosi nam pravi uvod u velike zaplete. „Gotovo godinu dana smo proveli u montaži, nastojeći da svaki minut finalnog sadržaja savršeno prikaže surovost realnosti koju „Kosti“ nose. Znamo da publika širom regije s nestrpljenjem iščekuje našu serijsku priču, a sada mogu sa sigurnošću reći – „Kosti“ će biti teške, ali i brutalno stvarne“, rekao je Hajduković.
 

 
Okosnicu priče čine dva lika sa istim imenom – Kosta. Oni se na različite načine i svaki u svom svetu bore za opstanak u sistemu u kom su potpuno razorene porodične, društvene i kulturne vrednosti. Dok Kosta Govoruša, izbeglica iz Krajine, pokušava da sa sestrom Kristinom nekako preživi baveći se krečenjem, Kosta Gajić mirno gradi karijeru u lepom društvu svoje žene Zorice, inače direktorke marketinške agencije. Da „sve ima tačku pucanja“ dokazuju dvojica junaka koji svaki na svoj način i svaki u svoje vreme dolaze do lične osvete.
 
Glavne uloge tumače Jovo Maksić, Ljubiša Savanović, Dragan Mićanović, Aleksandar Đurica, Boris Isaković, Milica Janevski, Nikola Pejaković, Nikola Rakočević, Dejan Aćimović, Lea Sekulić i Nikolina Friganović.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala