Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Počelo snimanje „Beležnice“
Pala je prva klapa na snimanju nove televizijske serije „Beležnica“. Priča dobija televizijski život na osnovu romana Ratka Dmitrovića „Beležnica profesora Miškovića“.
19. jul 2020.

Počelo snimanje „Beležnice“

 

Serija je temetski i rediteljski zasnovana na isprepletanim segmentima različitih žanrova.  

„Supernatural žanr. To u principu znači priča o natprirodnim pojavama sa blagim elementima fantazije, sajns fikšna, ne idemo u horor, što je isto tako čest slučaj. Ovo je prva serija na tu žanrovsku temu“, kaže reditelj serije Miroslav Lekić.

Pedeset scena snima se u celoj Srbiji. Smenjuju se epohe koje nas vraćaju 20 i 30 godina unazad, ali i promene unutar samih likova. A da većina nije ono što se na prvi pogled čini da jeste, deo je i uloge novinara koji traži uzroke događaja zapisanih u Beležnici. 

„Beležnica je puna tajni, puna kodova, puna skrivenih stvari. Ja i Milenko treba da otkrijemo i da skontamo i mi o čemu se radi, zašto smo tu, pogotovo Boško, zašto se njemu baš sada i baš ovde događa“, objašnjava glumac Momčilo Otašević.

Blizu dve stotine glumaca pojaviće se u seriji, a među njima su Anica Dobra, Aleksandar Berček, Svetozar Cvetković, Irfan Mensur. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala