Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Odlaže se otvaranje bioskopa u Srbiji
Iako je otvaranje bioskopa u Srbiji bilo najavljeno za 1. jul, i to akcijom "Povratak u bioskope", ljubitelji ipak moraju još malo da se strpe.
30. jun 2020.

Odlaže se otvaranje bioskopa u Srbiji

 

Iako je pretpostavka možda bila da je odluka proizvod uvođenja novih mera, ipak je u pitanju nešto drugo.

Igor Stanković, direktor Kombank dvorane, naveo je za b92.net da se ne zna kada ćemo imati prilike da odemo u bioskop zbog pogoršanja epidemiološke situacije na nivou čitavog sveta.
 
"Uslovljeni smo startovima novih filmova. Amerika, koja diktira i naše tržište, odlaže regularan start naslova. U Americi je trenutno pooštravanje mera, kao i u nama značajnim Njujorku i Kaliforniji, čak i zatvaraju barove, ni ne pomišljaju da otvore bioskope", naveo je Stanković za naš portal.
 
U svetu i u Srbiji prikazivači filmova očekivali su prikazivanje visokobudžetnih filmova "Tenet" Kristofera Nolana 14. jula i "Mulan" Niki Karo takođe u julu, međutim njihova distribucija je odložena za 12. avgust za Nolanov triler, odnosno 21. avgust za dugoočekivani akcioni rimejk Diznijevog voljenog crtanog filma.
 
"Ovo naravno znači i da odlažemo akciju 'Povratak u bioskope' na kojoj je trebalo da predstavimo jedinstvenu listu filmova i jedinstvenu promotivnu cenu karata dve nedelje pre dolaska novih naslova", navodi Stanković za naš portal.
 
"Otvorili bismo bioskop bez novih filmova. Podrazumeva se da to nećemo raditi", navodi Stanković za portal B92.
 
Iz Cineplexxa su potvrdili da je pomeranje premijera novih filmova prouzrokovalo odlaganje otvaranja bioskopa, i da će uskoro imati informacije koji je plan u vezi sa otvaranjem bioskopa.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2020 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala