Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Leto je stiglo na Minimax
Omiljeni dečji kanal Minimax je za svoje verne najmlađe gledaoce pripremio bogat letnji program tokom jula.
26. jun 2020.

Leto je stiglo na Minimax

 

Veliko iznenađenje ovog meseca su letnji maratoni popularnih  crtanih filmova - “Mia i ja” i “Barbie Dreamhouse Adventures”, kao i vikend maraton crtaća o dinosaurusima - “Dinotrux”, “Denver - Poslednji dinosaurus” i “Uspon Krudsa”. A one koji su već postali obožavaoci “Brbljivog mačka Toma” nakon prikazivanja prve sezone ovog crtaća, očekuje iznenađenje u vidu druge sezone i premijernih novih epizoda!

 
Dolaze velike promene u živote Toma i Anđele kada napokon  odluče da budu zajedno! Ali da li će romansa sve pokvariti Tomu i njegovim prijateljima? Čak i ako se to ne desi, oni su izgleda svakako u nevolji, jer je direktor odlučio da mu je dosta njihovog startapa u garaži... I sad se namerio da ih uništi! Rizik postaje sve veći, a akcija sve napetija dok Tom odlazi u grad da spase svoju kompaniju i zadrži svoje prijatelje. Nove epizode “Brbljivog mačka Toma i prijatelja” pogledajte premijerno svakog radnog dana od 17:25h tokom jula samo na kanalu Minimax! 
 

Mia je nekada samo čitala o zemlji Centopia u drevnoj     knjizi o mitovima. Sada, zahvaljujući tehnološki kompleksnom portalu koji je osmislio njen otac, ona je bačena u ovaj predivni svet vilenjaka, jednoroga i panova. Međutim, nekada idilično kraljevstvo upleteno je u sukob. Maraton od po tri epizode serije “Mia i ja” pogledajte svakog dana tokom jula od 16:00h na kanalu Minimax!
 
Upoznaj Barbi i njene najbolje drugare- zajedno sa prvim komšijom Kenom- u ovom animiranom vlogu avantura snimljenom u njenoj porodičnoj kući snova. U kojim će se sve to avanturama naći Barbi i njena porodica i prijatelji pogledajte u marartonu “Barbie Dreamhouse Adventures” tokom dve epizode svakog dana od 20:40h u julu na kanalu Minimax.
 
 
 Pola dinosaurus, pola građevinski kamion! Mnogo zabave! Gledaj ogromnog Taj Raksa, njegovog malog drugara Revita i ekipu kako se suočavaju sa zlim Destruktima u dino maratonu crtaća “Dinotrux” od po dve epizode vikendima u 14:25h tokom jula na Minimax-u.
 
 
 
Puna magije, toplote i prijateljstva, serija Denver: The Last Dinosaur jeste priča o avanturama dinosaurusa koji voli zabavu i njegove grupe genijalnih mladih prijatelja: Džeremija, Marija, Volija, Heder, Kejsi i Šejdsa. Za Denverom tragaju ljudi koji žele da se obogate i to je često razlog zašto stalno upada u neočekivane avanture- koje možete pogledati tokom dino maratona u dve epizode svakog vikenda od 15:10h samo na kanalu Minimax!
 
Ip, Grag, Tank, Uga, Sendi i Baba su se vratili. Budi sa njima dok upoznaju nove prijatelje, pretiču nova stvorenja i susreću se po prvi put na svetu sa stvarima kao što su škola, žurke, štucanje i izbori. Maraton dino crtaća “Uspon Krudsa” pogledajte svakog u 15:35h tokom jula na Minimaxu.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala