Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Ryan Reynolds kaže da radi na Deadpool 3
Disney-evo preuzimanje Fox-ovih zabavnih imovina znači da je originalna X-Men franšiza završena.
1. januar 2020.

Ryan Reynolds kaže da radi na Deadpool 3

 

Međutim, Ryan Reynolds-ov Deadpool očigledno će preživeti Disney-evu čistku. To nije veliko iznenađenje s obzirom da je Reynolds nedavno podelio fotografiju sebe u Marvel Studios-u. Međutim, Reynolds je sada napravio korak dalјe i potvrdio razvoj Deadpool 3.

Dok se pojavlјivao na Live with Kelly i Ryan, pitali su Reinoldsa o statusu Deadpool-a. I nije bio stidljiv sa svojim odgovorom.
 
„Trenutno radimo na tome sa čitavim timom,“ rekao je Reynolds. „Sada smo u Marvel-u [Studios], što je odjednom poput velikih liga. Nekako je ludo. Tako da, radimo na tome. "
 
Kevin Feige i direktor kompanije Disney Bob Iger ranije su izrazili volјu da Deadpool filmovi ostanu R-ocenjeni. Ali još uvek nije jasno da li će oni zaista prolaziti kroz prvu R-ocenjenu zvrčku Marvel Studios-a.
 
Što se tiče samog Deadpool-a, njegovo uklјučivanje u MCU bilo bi zrelo za četvrti materijal koji ruši zidove. Ali, s obzirom da je Marvel Studios već najavio svoju filmsku prošlost kroz 2021. godinu, najbliži dolazak Deadpool 3 bio bi u 2022-oj ili 2023-oj.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala