Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Pokrenuta produkcija filma Deadpool 3
Dugočekani treći deo serijala “Deadpool” o maskiranom osvetniku prljavog jezika i još prljavijih, misli napokon je počeo produkciju, ali sada pod okriljem studija Marvel.
4. decembar 2020.

Pokrenuta produkcija filma "Deadpool 3"

 

 Rad na trećem Deadpool filmu sa Rajanom Rejnoldsom ispod crveno-crne maske nakon brojnih problema, uglavnom pravne prirode, zvanično je potvrđen.

 
Nakon više od godinu dana tišine, objavljeno je da sestre Vendi i Liza Molnoks dobile zadatak pisanja scenarija za film, što je prva konkretna vest koju smo dobili o projektu od vremena kupoprodaje studija Fox.
 
Lik Deadpoola je spadao u katalog likova sa kojima Marvel nije raspolagao poput Spider-Mana i studija Sony, nekadašnji Fox imao je filmska prava na ovog junaka, zajedno sa likovima iz X-Men franšize.
 
Kupovinom Foxa od strane studija Disney pod čijom je šapom i Marvel, oni su povratili gotovo sve svoje originalne likove pod svoj kreativni i komercijalni nadzor uključujući X-Men i Deadpool franšizu.
 
U razvijanju novog Deadpool filma uključen je jedan od ključnih likova Marvelovog filmskog univerzuma producent i scenarista Kevin Fedž.
 
Osim Rejnoldsa, koji se vraća kao Vejd Vilson ili Dedpul, najverovatnije se vraća i njegova ekipa pomoćnika u sastavu: Kolos (Stefan Kapičić), Negasonik (Brianna Hildebrand), Jukio (Shioli Kutsuna) i Rasel (Julian Dennison), koji čine X-Force tim.
 
Datum premijere ne treba očekivatu pre 2022. ili čak 2023. godine, a fanovi ovog ciničnog antiheroja proslavili su povratak njihovog omiljenog junaka u Marvel, gomilom mimova i bizarnih fotki sa ostatakom MCU ekipe na društvenim mrežama.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala