Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Film Dragon's Lair stiže na Netflix
Možda se čini da je to trebalo da se dogodi pre nekoliko godina, ali, Ryan Reynolds je imao samo 6 godina kada je Dragon's Lair stigao u svet arkadnih video igara.
11. april 2020.

Film "Dragon's Lair" stiže na Netflix

 

Avanturistička igra Laserdisc-a dobija dugoročnu filmsku adaptaciju lјubaznošću Netflix-a i zvezde Deadpool-a.

Hollywood Reporter je objavio da je Netflix zaklјučio ugovor za prava na igru i da je Reynolds buduća zvezda projekta i lјubazno je promovisao njegovu produkcijsku kuću, Maximum Effort. Don Bluth, bivši Disney-ev animator koji je i dizajnirao i ilustrovao originalnu igru, takođe je naveden kao producent.
 
Bluth i partner Gary Goldman, 2015., okrenuli su se Kickstarter-u i Indiegogo-u kako bi prikupili novac za adaptaciju njihove igre na velikom platnu, ali su bili neuspešni. Igra se pomenula u prvoj epizodi Netflix-ove Stranger Things 2 u 2017. godini.
 

 
Na scenariju su radili Dan i Kevin Hageman, koji su se svojevremeno udružili za The Lego Movie 2014. godine. Netflix-ov Dragon’s Lair je akcija sledeća zajednička adaptacija.
 
Dragon's Lair predstavlјen je 1983. godine, izbacujući privlačan Laserdisc žanr za još uvek naraštajuću arkadnu scenu. U njemu igrači koriste pravovremene komande džojstika i dugmića da bi pravilno upravljali junakom igre a to je Dirk the Daring, a koji se izvlači iz različitih zamki i zaseda unutar misterioznog zamka. Dirk na kraju postiže njegov cilј, a to je da spase pohotnu princezu Daphne iz zaroblјeništva u jazbini zlog Singe-a.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala