Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Na AMC kanalu se u decembru na repertoaru nalaze kultni filmovi
Tokom decembra udobno se smestite u svoju omiljenu fotelju, jer se na AMC kanalu emituju vaši omiljeni filmovi.
15. decembar 2019.

Na AMC kanalu se u decembru na repertoaru nalaze kultni filmovi

 

 Naredna dva petka, 20. i 27. decembra od 20:30, pozvani ste da pogledate dve fenomenalne komedije: Ace Ventura: Pet Detective i Ace Ventura: When Nature Calls. Jim Carrey je maestralno dočarao lik ovog privatnog detektiva.

Iako je tokom jeseni na bioskopskim platnima bio aktuelan poslednji film Kventina Tarantina „Bilo jednom... u Holivudu", naša preporuka je da se ovog decembra podsetite kultnog filma u kojem glavnu ulogu ima Uma Thurman - „Kill Bill“. Film, koji oduševljava svet nešto više od decenije i po, jeste dobro poznata priča o mladoj koja se budi iz kome nakon što su joj pucali u glavu na venčanju i kreće u osvetnički pohod. „Kill Bill“ ove godine slavi 16. rođendan a možete pogledati oba dela 25. i 26. decembra od 22:00.
 
S obzirom na to da smo tokom godine smo imali priliku da gledamo novi i eksluzivni serijski program: Fear The Walking Dead, Preacher, Into The Badlands, The Terror, NOS4A2 i mnogo drugih naslova, AMC se potrudio da pažljivo odabere filmove koji će se pojaviti na vašim ekranima u nameri da vam donose najbolji sadržaj, uz koji najviše uživate.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala