Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Uzbudljiv februar na AMC-u!
The Walking Dead: The Ones Who Live i peta sezona serije Fargo na malim ekranima od 26. februara
22. februar 2024.

Uzbudljiv februar na AMC-u!

Foto: AMC

AMC ovog februara za fanove The Walking Dead i serije Fargo predstavlja nove epizode ovih popularnih serija.

Obožavatelje The Walking Dead univerzuma i serije Fargo očekuje uzbudljiv ponedeljak, kada će na AMC kanalu moći da gledaju premijeru nastavaka obe serije, iste večeri.

Prva epizoda The Walking Dead: The Ones Who Live biće simultano prikazana sa američkom premijerom 26. februara u 03.00h (CET), na originalnom jeziku. Srpska titlovana verzija će biti emitovana 26. februara od 22:00h (CET). Fanovi serije Fargo takođe će imati povod za slavlje, jer se popularna serija vraća na velika vrata petom sezonom istog dana u 22.45h.

Premijera The Walking Dead: The Ones Who Live obeležiće novo poglavlje u epskoj sagi o preživelima u svetu zombija. Serija ovog puta prati priču Rika i Mišona koji su uvučeni u novi svet izgrađen u ratu protiv živih mrtvaca... I na kraju, u rat protiv ostalih preživelih.
Hoće li moći da pronađu sebe u uslovima kakve nikada ranije nisu sreli? Jesu li oni neprijatelji, ljubavnici, žrtve ili pobednici?

Paralelno, peta sezona serije Fargo nam donosi neizvesnost i napetost u priči smeštenoj u Minesoti i Severnoj Dakoti 2019. godine.

Život Doroti Dot Lajon (Džuno Templ), tipične domaćice sa srednjeg zapada se naglo menja, izazivajući neočekivane događaje. Ulozi su visoki dok se suočava sa prošlošću koju je pokušala da ostavi iza sebe. Noah Hawley, Peabody i Emmy® nagrađivani tvorac, donosi nam još jednu uzbudljivu sezonu, obeleženu intrigantnim likovima i neizvesnim zapletima.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala