Moj TV - TV Program za 200+ kanala
„Biser Bojane 2“ od večeras na RTS-u.
Novih osam epizoda koje čine drugu sezonu popularne serije „Biser Bojane“, snimane ovog leta na ulcinjskoj rivijeri.
9. novembar 2019.

„Biser Bojane 2“ od večeras na RTS-u.

 

Serijal Biser Bojane jedan je od onih sadržaja zasnovanih na komediji i satiričnom pogledu na realne životne situacije koje su se odigrale poslednjih decenija na balkanskom prostoru.

Romantična komedija, triler i drama u isto vreme, ispunjena je humorom koji funkcioniše zahvaljujući glumcima, uverljivim u zanimljivim replikama i komičnim dijalozima. Među njima su i dobro poznata imena, Milutin Mima Karadžić i Sloboda Mićalović.

Iz vizure vašeg lika, kontroverznog biznismena Nikole Popovića, kako su u drugoj sezoni Bisera Bojane razrađene zakulisne radnje i odnosi između junaka serije?

„Nikola je ostao pri svome, s tim što je pojava nekih novih žena, između ostalih i komandira policije, koju igra Sloboda Mićalović, pa do ostalih, kao što su Miona Marković i tako dalje. Nekako se taj lik iskomplikovao, učinio se zanimljivijim. Moram da priznam, ono što je bitno, ovu seriju je bilo zadovoljstvo raditi“, naglašava Mima Karadžić.

Sloboda Mićalović se premijerno pojavljuje u Biseru Bojane 2. Poverena joj je uloga više inspektorke Čarne Blagojević.

Šta gledaoci mogu da očekuju od nove junakinje, hoće li napraviti pometnju?

„Hoće sigurno. Probaće bar da, žargonski rečeno, malo prodrma taj kavez kao žena, što je vrlo specifično. Probaće da se uhvati u koštac sa vrlo jakim muškarcima, sa vrlo opasnim muškarcima“, kaže poznata glumica.

Za sve koji su pratili serijal od samog početka, ali i za one nove, potencijalne gledaoce, svake subote od 21 sat na RTS stižu nove avanture jaunaka romantične akcione komedije Biser Bojane.

Izvor: RTS
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala