Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Serija „Švindleri“ - mali uvid u nju
U koprodukciji Radio-televizije Srbije i kompanije „Telekom Srbija“ i izvršnoj produkciji „Atosa“ u toku je snimanje serije „Švindleri“.
5. oktobar 2019.

Serija „Švindleri“ - mali uvid u nju

 

Zaplet priče, smeštene u tridesete godine dvadesetog veka, počinje objavom Državne klasne lutrije Kraljevine Jugoslavije, da je izvučena srećka sa glavnom novčanom nagradom Turističke lutrije, i to u iznosu od neverovatnih milion dinara, koji odlaze srećnom dobitniku u Palanci, gradiću u unutrašnjosti Srbije.

Prestolonaslednik Petar, kao pokrovitelj „Jadranske straže“ koja je i pokrenula Turističku lutruju, lično je čestitao nepoznatom dobitniku i pozvao ga da podigne svoju nagradu u beogradskoj centrali Državne klasne lutrije.

Pitanje je samo ko je taj dobitnik?

To pitanje iznenada će okrenuti naglavačke miran i spokojan život u Palanci. Doskora su njeni građani razmišljali samo o predstojećim izborima za gradonačelnika, na kojima će birati između dvojice kandidata koji su jednu privatnu svađu pretvorili u političko nadmetanje, ali je sve to, iznenadna pojava lutrije, bacila u drugi plan.

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2020 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala