Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Najava SEDME epizode serije Kralj Petar I
Sedma epizoda serije „Kralj Petar I“ emituje se u nedelju 21. aprila u 20č na Prvom programu RTS-a. Reprizu možete pogledati naredne nedelje, 28. aprila u 16č
19. april 2019.

Najava SEDME epizode serije "Kralj Petar I"

 
Posle uspeha na Ceru, Austrougari kreću u nove napade, a srpska vojska je oslabljena i bez municije. Kralj Petar rešava da napusti banju i pridruži se svojoj vojsci. 
 
 
Uspeh u Cerskoj bici nije prošao bez posledica. Vojska je oslabljena i bez municije, moral je na niskom nivou, a javljaju se i prvi slučajevi dezerterstva. Zato kralj Petar napušta banju i rešava da sa uveri u pravo stanje stvari. 
 
 
S obzirom na raspoloženje u vojsci, odluke o daljem delovanju moraju biti donete što pre. 
Iako Radomir Putnik zagovara primirje, smatrajući da je nastavak borbi samoubilačka misija, Živojin Mišić je pristalica žestokog napada na nadmoćnijeg neprijatelja. Za to je neophodna municija, koju srpska vojska ne poseduje. I dok kralj Petar traži pomoć od stranih poslanstava, jedna majka traži svog sina Marinka. 
 
Urednik serije: Dunja Petrović
Reditelj: Petar Ristovski
Scenaristi: Vladimir Ćosić, Milovan Vitezović, Petar Ristovski
Igraju: Lazar Ristovski, Milan Kolak, Ivan Vujić, Ljubiša Savanović, Aleksandar Vučković, Marko Todorović, Danica Ristovski, Svetozar Cvetković, Radovan Vujović, Tihomir Arsić, Tanasije Uzunović,  Branko Jerinić,  Miodrag Krivokapić, Nebojša Milovanović, i mnogi drugi
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala