Moj TV - TV Program za 200+ kanala
The Beach Bum sa Metjuom Mekonahijem u glavnoj ulozi
Urnebesna komedija "Bitanga s plaže," u kojoj je glavna uloga poverena jednom od najomiljenijih glumaca Holivuda naći će se u domaćim bioskopima od 18. aprila.
4. april 2019.

"The Beach Bum" sa Metjuom Mekonahijem u glavnoj ulozi

 Neobičan stajling, tršava kosa i buntovan govor samo su neki od elemenata opisa ekscentričnog Mundoga koga, u najnovijoj komediji reditelja Harmonija Korine, tumači slavni Metju Mekonahi.

Spreman na sve vrste transformacija zarad svojih uloga, Mekonahi je otišao korak dalje i predstavio se kao poročni poeta Mundog, čije nesvakidašnje ponašanje odudara od ponašanja jednog pesnika. On živi po sopstvenim pravilima! Njegov govor ponekad zvuči proročki i dubokoumno, ali češće uličarski, jer on više i nije toliko popularan i u centru pažnje.

Svoj život okrenuo je ka porocima, uživanju u oblacima dima i velikim količinama pića. Iako se ne bi reklo, Mundog nije skitnica, već slobodan duh čije ga bogatstvo spasava od mnogih nevolja i životnih problema u koje bi olako mogao da upadne. O ovoj urnebesnoj komediji Mekonahi kaže da predstavlja "epidemiju radosti" i da su on i reditelj Korin imali odličnu saradnju, poput nekog di-džeja i njegove muzike.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala