Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Bezdušni 2 (Dukhless 2) uskoro u bioskopima
Od 16.aprila u domaćim bioskopima film Roman Prygunova "Bezdušni 2" u kome uz odličnog Danila Kozlovskog zapaženu ulogu igra i naš Miloš Biković.
14. april 2015.

"Bezdušni 2" (Dukhless 2) uskoro u bioskopima

 
 
 Režija: Roman Prygunov

 Uloge: Danila Kozlovsky, Dominique Pinon, Miloš Biković

 
Pratimo Maksa Andrejeva koji odlučuje da okrene novi list u svom životu. Smatra da je najbolje mesto za novi početak na suprotnom kraju sveta, u jugoistočnom delu Azije, na ostrvu Bali. Ono što ne zna je da ne može zanemariti svoju prošlost. Okolnosti ga nateraju da se vrati u domovinu i donese vrlo težak izbor.Tu se dešava oštar zaokret, korupcija i intrige koje postoje u  javnim koroporacijama, nateraće Maksa da poslušno počne da radi kao dvostruki agent.
 
 
Film je nastavak istoimenog hit-filma snimljenog 2012. godine po bestseleru Sergeja Minajeva, koji je otvorio Međunarodni  Filmski Festival u MoskvI 2012. godine. Dobio je 5 nominacija za nagradu „Zlatni orao“, među kojima i nagradu za najbolji film godine, a glavni glumac Danila Kozlovski dobio je „Zlatnog orla“ za najbolju mušku ulogu. U prvom delu opisan je život 29-godišnjeg menadžera, Maksa, koji je apsolutno siguran u svoj uspeh i sreću. Glavna preokupacija u životu mu je novac, da ga zaradi i potroši.. Skupa kola, luksuzni stan, noćni klubovi, lepe devojke, žurke i droga ispunjavaju njegov život. Kad jednog dana sretne devojku sa druge strane života, počinje da shvata da nešto nije u redu i da mora da napravi promene. Od tada sve oko njega i u njemu počinje da se menja.
 

 
Pogledajte šta nas očekuje uz preporuku da odgledate ovaj odličan film.
 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2017 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala