Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Završeno snimanje filma „Izolacija“
Uspešno je okončano snimanje još jednog srpskog dugometražnog igranog filma svojevremeno podržanog na konkursu Filmskog centra Srbije.
8. novembar 2021.

Završeno snimanje filma „Izolacija“

 

U pitanju je ostvarenje naslovljeno „Izolacija“ u režiji Marka Backovića, a po scenariju Marka Backovića i Marka Jocića i  sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi. Uz to, Biković je i jedan od producenata tog filma.

Sinopsis glasi: Jovan je mladi biolog pun entuzijazma koji iznenadno dobija dobro plaćeni posao nadgledanja migracija životinja u šumi. Na udaljenoj planini, daleko od civilizacije, smešten u drvenoj kolibi preuređenoj u naučnu stanicu, njegov posao je da vodi računa o održavanju kamera koje snimaju divlje životinje. Na snimcima se u jednom trenutku pojavljuje misteriozni čovek za koga Jovan počinje da sumnja da ga uhodi. Kako vreme u izolaciji bude odmicalo, Jovan će biti svedok noćnih poseta, čudnih telefonskih poziva i neobjašnjivih zvukova koji će početi da bude njegovu paranoju i strah. Suočen sa nejasnom pretnjom vodiće unutrašnju borbu sa samim sobom u kojoj neće biti siguran da li je ono što mu se dešava realnost ili plod straha. Počeće da preispituje svoju odluku ostanka u šumi. Tačka njegovog mentalnog pucanja biće situacija kada bude video ubistvo u šumi…
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala